BlogitViihdeTV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppiReseptitTietovisat

Sanan epäselvä käännös suomi-englanti

 • unclear
  us
  The request itself is unclear. Tarkistus itsessään on epäselvä. The legal situation is unclear. Oikeudellinen tilanne on epäselvä. The wording is also fairly unclear. Myös sanamuoto on suhteellisen epäselvä.
 • blurryIf I take off my glasses, everything close up looks blurry.It would seem that the line between flirting and sexual harrassment has become quite blurry.
 • fuzzy
  us
  Nevertheless, I remain very cautious about the extremely fuzzy line between information and advertising. Suhtaudun kuitenkin hyvin varovaisesti siihen, että tiedottamisen ja mainostamisen välinen raja on erittäin epäselvä. The confusion begins with the very term 'mainstreaming' and ends at that fuzzy boundary between Community powers and the principle of subsidiarity. Epäselvyyttä on jo itse termissä mainstreaming , ja myös yhteisön toimivaltojen ja toissijaisuusperiaatteen välinen raja on epäselvä. My recollection of that event is fuzzy.
 • ambiguous
  us
  Ambiguous discussions are not responsible discussions. Epäselvä puhetapa ei ole vastuuntuntoinen puhetapa. The EU has been dismayingly ambiguous regarding Bahrain, in particular. EU on ollut tyrmistyttävän epäselvä etenkin Bahrainin suhteen. I would argue that the so-called international agreement is at best ambiguous. Väitän, että niin kutsuttu kansainvälinen sopimus on parhaimmillaankin epäselvä.
 • blurredThis is no small matter, because the sometimes blurred boundary between 'product promotion' and 'product information' is liable to confuse patients. Tämä ei ole vähäpätöinen asia, koska joskus epäselvä raja "tuotteen edistämisen" ja "tuotetietojen" välillä saattaa hämmentää potilaita.
 • dark
  us
  The rapporteur is fair in noting that we are totally in the dark here: the data is 'rarely available' and the performance indicators 'are not standardised'. Esittelijä toteaa rehellisesti, että tilanne on todella epäselvä: tietoja oli " harvoin saatavilla" eikä suoritusosoittimia " ollut standardoitu" . The room was too dark for readingDark signals should be treated as all-way stop signs
 • equivocalequivocal wordsan equivocal sentenceHis actions are equivocal
 • incoherentThis incoherent logic becomes clearly apparent on examining two sets of figures. Tämä epäselvä logiikka käy selkeästi esiin, kun tarkastellaan kahdenlaisia lukuja. When we confronted her, she gave us a hasty, incoherent explanation.After just a few drinks, he becomes incoherent.
 • indefinitethe indefinite article
 • indistinct
 • twilight
  us
  I could just make out her face in the twilightIt was twilight by the time I got back homeThe twilight of ones life
 • vague
  uk
  us
  Unfortunately, we find this a very vague concept. Valitettavasti tämä käsite on kuitenkin mielestämme erittäin epäselvä. The term 'residential zones' is both vague and imprecise. Termi ”asuinalueet” on sekä epäselvä että epämääräinen. What is meant by the EU's own collective and military safeguards is vague. Tulkinta EU:n omien kollektiivisten ja sotilaallisten turvatakuiden merkityksestä on epäselvä.

Sanan epäselvä määritelmät

 • sellainen, jota on vaikea tajuta, vaikeaselkoinen; sumea, hämärä, sekava

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja