Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan epätasapainoinen käännös suomi-englanti

  • unbalanced
    The whole package is unbalanced and unworkable. Koko asiakirja on epätasapainoinen ja mahdoton toteuttaa. The current Lisbon policy mix is seriously unbalanced. Lissabonin strategian nykyinen poliittinen sekoitus on vakavasti epätasapainoinen. This unbalanced relationship can only multiply disputes. Tämä epätasapainoinen suhde ainoastaan moninkertaistaa riitajuttujen määrän.
  • unequal
    It is repeatedly said that this is an unequal partnership, that the USA considers the European Union the junior partner in the relationship. Toistuvasti sanotaan, että kyseessä on epätasapainoinen kumppanuus, että maailmanmahti USA pitää Euroopan unionia tässä mielessä vähempiarvoisena osapuolena. Until now, individual Member States have had a very unequal level of involvement, and there is a significant imbalance in terms of funding, equipment and operational matters. Yksittäisten jäsenvaltioiden osallisuus on toistaiseksi ollut hyvin vaihtelevaa, ja rahoitukseen, välineistöön ja operaatioihin liittyvä tilanne on huomattavan epätasapainoinen.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja