TietovisatTV-ohjelmatBlogitHoroskooppiVaihtoautotViihdeReseptit

Sanan epätoivo käännös suomi-englanti

  • despair
    us
    But despair should not lead to resignation, Mr Wolf. Epätoivo ei kuitenkaan, kollega Wolf, saa johtaa alistumiseen. It is despair that grips us today; this war is a tragedy. Näinä päivinä meidät valtaa epätoivo; tämä sota on tragedia. Poverty, despair and starvation are the judges of history. Köyhyys, epätoivo ja nälkä ovat historian tuomareita.
  • desperationIt is tragic that poverty and desperation should drive people to sell their organs. On traagista, että köyhyys ja epätoivo ajavat ihmiset myymään elimiään. The desperation of the people on the Tampa is clear. Tampa-aluksella olevien ihmisten epätoivo on selvää. The social desperation that these decisions generate is inevitably transformed into political desperation and this political desperation is a permanent threat to democracy. Näiden päätösten synnyttämä sosiaalinen epätoivo muuttuu väistämättä poliittiseksi epätoivoksi, ja tällainen poliittinen epätoivo on pysyvä uhka demokratialle.
  • hopelessness

Sanan epätoivo määritelmät

Esimerkit

  • Älä vaivu epätoivoon.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja