ReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatBlogitNauris.fiTietovisatVaihtoautot

Sanan epävakaisuus käännös suomi-englanti

  • instability
    Russia too has no interest in seeing increased instability in the Caucasus. Venäjällä ei mitään hyötyä siitä, että epävakaisuus Kaukasian alueella kasvaa. Poverty, war and instability in developing countries have a direct impact on our continent. Kehitysmaiden köyhyys, sodat ja epävakaisuus vaikuttavat välittömästi Eurooppaan. We know that the cause of this is some financial instability coming from the other side of the Atlantic. Tiedämme, että tähän on syynä Atlantin toiselta puolelta tuleva taloudellinen epävakaisuus.
  • volatility
    Planning of future assistance has to take into account the volatility of the situation on the ground. Tulevan avun suunnittelussa on otettava huomioon tilanteen epävakaisuus kentällä. We will not see food prices returning to their former levels, and volatility could increase if measures are not taken swiftly. Elintarvikkeiden hinnat eivät enää palaa entiselle tasolleen, ja epävakaisuus voi lisääntyä, jos toimenpiteisiin ei ryhdytä pikaisesti. Indeed the volatility of oil prices, ranging in the last 18 months from USD 10 to 34 per barrel, is as much a problem for the suppliers as it is for the consumers. Öljyn hintojen epävakaisuus - viimeisen puolentoista vuoden ajan ne ovat vaihdelleet 10:stä USA:n dollarista 34 dollariin barrelilta - on ongelma niin tuottajien kuin kuluttajienkin kannalta.
  • precariousness
    The precariousness of political relations between the two countries could lead to war.

Sanan epävakaisuus määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja