TietovisatTV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppiBlogitReseptitNauris.fi

Sanan erääntynyt käännös suomi-englanti

 • due
  us
  The current trend is to pay the invoice immediately before it is due or when it is overdue. Nykyinen suuntaus on maksaa lasku heti ennen sen erääntymistä tai kun se on erääntynyt. Now much more money is due to be paid out but the question is whether all projects will be fulfilled in 2010 or not. Nyt paljon enemmän rahaa on erääntynyt maksettavaksi, mutta kysymys kuuluu, toteutetaanko kaikki hankkeet vuonna 2010 vai ei. The interest on late payments should be progressive in order to motivate the debtor to pay the amount due as soon as possible. Myöhässä olevien maksujen viivästyskoron pitäisi olla progressiivinen, jotta velallinen motivoitaisiin maksamaan erääntynyt määrä mahdollisimman nopeasti.
 • expired
 • overdue
  us
  The current trend is to pay the invoice immediately before it is due or when it is overdue. Nykyinen suuntaus on maksaa lasku heti ennen sen erääntymistä tai kun se on erääntynyt. his library books were three days overdue;  my car is overdue for an oil change;  she finally left on a long overdue vacation
 • payable
  us
  Is value-added tax payable on planning application fees?

Sanan erääntynyt määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja