TietovisatTV-ohjelmatViihdeBlogitReseptitHoroskooppiVaihtoautot

Sanan erilainen käännös suomi-englanti

 • different
  us
  This time it will be different, very different. Tällä kertaa siitä tulee erilainen, hyvin erilainen. We have a slightly different culture and a very different history. Kulttuurimme on hieman erilainen ja historiamme hyvin erilainen. Each social group is different. Jokainen yhteiskuntaryhmä on erilainen.
 • dissimilarOur budget is completely dissimilar to national budgets, which have very little discretionary spending. Talousarviomme on täysin erilainen kuin jäsenvaltioiden talousarviot, joissa on tuskin lainkaan harkinnanvaraisia menoja.
 • distinct
  us
  Every situation is distinct and calls for different measures. Jokainen tilanne on erilainen ja edellyttää erilaisia toimia. We have seen the total destruction of a unique, distinctively different and ancient tribal people. Ainutlaatuinen, selvästi erilainen ja vanha heimokansa on tuhottu täysin. The logic of bilateral co-operation is profoundly distinct from the logic of Community co-operation. Ja kuitenkin molemminpuolisen yhteistyön logiikka on hyvin erilainen yhteisölliseen yhteistyöhön verrattuna.
 • unlike
  us
  Why is public opinion in Great Britain unlike that on the other side of the Channel? Miksi yleinen mielipide Isossa-Britanniassa on erilainen kuin Kanaalin toisella puolella? Unlike some other presidencies, you do not underestimate your task, but then you face a different challenge. Toisin kuin jotkin toiset puheenjohtajavaltiot, ette aliarvioi tehtäväänne, mutta teillä onkin edessänne erilainen haaste. Five years later, the situation is radically different due to the fact that the proposal put forward by the Commission is so unlike the previous one. Reality is stubborn. Viisi vuotta myöhemmin tilanne on radikaalisti muuttunut, ja se johtuu siitä, että komission ehdotus on täysin erilainen.
 • diverse
  us
  Idris Elba was a diverse hire for the franchise
 • unequalUnequal treatment leads to trade distortion and thus to unfair competition. Erilainen kohtelu johtaa kaupan häiriöihin ja kilpailun vääristymiseen. I accept the legal argument that, strictly speaking, the unequal treatment of what is different does not amount to discrimination. Hyväksyn oikeudellisen väitteen siitä, että tarkkaan ottaen erilaisten tekijöiden erilainen kohtelu ei ole syrjintää. One of the reasons for women’s unequal status in the workplace is that employers are wary of conflicts of interest between work and family responsibilities. Yksi syistä, joiden vuoksi naisilla on työpaikoilla erilainen asema kuin miehillä, on se, että työnantajat suhtautuvat varautuneesti työ- ja perhe-elämän vastuiden välisiin eturistiriitoihin.
 • various
  us
  The situation in agricultural sectors differs in the various Member States. Maatalousalan tilanne on erilainen eri jäsenvaltioissa. In fact, the situation of gaming houses is different in the various Member States. Kasinoiden tilanne on tosiaan erilainen eri jäsenvaltioissa. The legal position in the various Member States has hitherto been unduly disparate. Tähän asti oikeudellinen tilanne on ollut yksittäisissä jäsenvaltioissa liian erilainen.

Sanan erilainen määritelmät

 • sellainen, joka poikkeaa muista; toisista eroava, erikoinen
 • yleensä monikossa) kaikenlaisia, kaikenmoisia, useita, monenlaisia

Synonyymit

Esimerkit

 • Mänty ja kuusi ovat erilaisia havupuita.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja