Nauris.fiTietovisatBlogitTV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppiReseptit

Sanan erittäin käännös suomi-englanti

 • extremely
  us
  It sounds extremely interesting. Se kuulostaa erittäin mielenkiintoiselta. I am extremely pleased about this. Olen erittäin tyytyväinen tähän. This is extremely important for us. Se on meille erittäin tärkeää.
 • most
  us
  This is a most deplorable report. Tämä on erittäin valitettava mietintö. If this is true it is most welcome. Jos tämä on totta, se on erittäin myönteistä. These developments are most worrying. Tällaiset ilmiöt ovat erittäin huolestuttavia.
 • very
  uk
  us
  That is a very, very ambitious project. Se on erittäin, erittäin vaativa yritys. It was very interesting and very important. Se oli erittäin mielenkiintoinen ja erittäin tärkeä. This is a very good image and a very good example! Se on erittäin hyvä kuva ja erittäin hyvä esimerkki!
 • especially
  us
  I therefore especially welcome his statement today. Suhtaudun näin ollen erittäin myönteisesti hänen tämänpäiväiseen julkilausumaansa. We must examine the issue of the name especially carefully. Meidän on tarkasteltava nimikysymystä erittäin huolellisesti. Invite them all, especially Molly
 • exceedingly
  us
  Animal welfare is an exceedingly important matter, as far as transport is concerned. Eläinten hyvinvointi kuljetusten aikana on erittäin tärkeä aihe. A small group of us went, and it was exceedingly interesting and very valuable to go. Meitä oli pieni ryhmä, ja vierailu oli erittäin mielenkiintoinen ja arvokas. The adoption of this Directive is an exceedingly important act for the entire European Union. Tämän direktiivin hyväksyminen on erittäin tärkeää koko Euroopan unionille.
 • highly
  us
  It is a highly complex problem. Se on erittäin monitahoinen ongelma. I am highly optimistic about this. Olen erittäin optimistinen tämän asian suhteen. This is a highly significant point. . (EN) Tämä on erittäin tärkeä asia.
 • in parts
 • positively
  us
  He approached the interview positivelyI will positively be there at 8 a.mI had a positively wonderful time
 • pure
  us
  The intention is political, purely and simply political. Tarkoitukset ovat poliittiset, erittäin poliittiset. This is therefore not a purely economic matter, but a profoundly emotive issue too. Siksi tämä ei ole pelkästään taloudellinen vaan myös erittäin tunnepitoinen kysymys. This is not a political issue, colleagues: it is purely humanitarian and it is very urgent. Tämä ei ole poliittinen asia, hyvät kollegat: tämä on puhtaasti humanitaarinen ja erittäin kiireellinen asia.
 • royally
  Unless it was decreed royally, it never got done.He will be royally annoyed if you change his work.
 • in spades
  Last year we harvested almost no potatoes, but this year were getting them in spades
 • incredibly
  I think that is incredibly sad. Minusta tämä on erittäin surullista. We think that is incredibly important. Se on mielestämme erittäin tärkeää. It is incredibly important to develop cooperation further. On erittäin tärkeää, että yhteistyötä kehitetään entisestään.
 • remarkably
  us
  He performed the piece remarkably, offering novel interpretations to its nearly cliched passages.That dog is remarkably fierce.Remarkably, three State assembly elections were decided by a total of fewer than one hundred votes.
 • superbly
  Finally, I would like to congratulate both authors on a superbly prepared document. Lopuksi haluan onnitella molempia esittelijöitä erittäin hyvin valmistellusta asiakirjasta.
 • supremely
  The power of the Internet is supremely important, but is even more important over the regular media. Internetin valta on erittäin tärkeä, mutta se on vieläkin tärkeämpi perinteisten tiedotusvälineiden suhteen. This supremely symbolic act of proposing this European day of remembrance, on 11 July, is part of this process and pursues several objectives. Ehdotus tästä 11. heinäkuuta vietettävästä eurooppalaisesta muistopäivästä on erittäin symbolinen. Se on näiden toimien mukainen, ja sillä on useita tavoitteita. But an EU Arctic policy is perhaps not so bizarre as the appointment of the supremely unqualified Baroness Ashton, the Sarah Palin of the ex-student Left, as High Representative. Arktisia alueita koskeva EU:n politiikka ei ehkä ole niin outoa kuin erittäin epäpätevän Catherine Ashtonin, entisen opiskelijavasemmiston Sarah Palinin, nimittäminen korkeaksi edustajaksi.
 • terribly
  us
  So that is terribly important. Tämä on siis erittäin tärkeää. For many people, this is a terribly technical topic. Monien mielestä tämä on erittäin tekninen aihe. It is terribly difficult to combat. Sitä vastaan on erittäin vaikea nousta.

Esimerkit

 • Miehemme pärjäsi erittäin hyvin.
 • Tavara jaoteltiin erittäin.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja