VaihtoautotTietovisatBlogitReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatViihde

Sanan erittäin käännös suomi-englanti

 • extremely
  us
  It sounds extremely interesting. Se kuulostaa erittäin mielenkiintoiselta. I am extremely pleased about this. Olen erittäin tyytyväinen tähän. This is extremely important for us. Se on meille erittäin tärkeää.
 • most
  us
  This is a most deplorable report. Tämä on erittäin valitettava mietintö. If this is true it is most welcome. Jos tämä on totta, se on erittäin myönteistä. These developments are most worrying. Tällaiset ilmiöt ovat erittäin huolestuttavia.
 • very
  uk
  us
  That is a very, very ambitious project. Se on erittäin, erittäin vaativa yritys. It was very interesting and very important. Se oli erittäin mielenkiintoinen ja erittäin tärkeä. This is a very good image and a very good example! Se on erittäin hyvä kuva ja erittäin hyvä esimerkki!
 • especially
  us
  I therefore especially welcome his statement today. Suhtaudun näin ollen erittäin myönteisesti hänen tämänpäiväiseen julkilausumaansa. We must examine the issue of the name especially carefully. Meidän on tarkasteltava nimikysymystä erittäin huolellisesti. Invite them all, especially Molly
 • exceedingly
  us
  Animal welfare is an exceedingly important matter, as far as transport is concerned. Eläinten hyvinvointi kuljetusten aikana on erittäin tärkeä aihe. A small group of us went, and it was exceedingly interesting and very valuable to go. Meitä oli pieni ryhmä, ja vierailu oli erittäin mielenkiintoinen ja arvokas. The adoption of this Directive is an exceedingly important act for the entire European Union. Tämän direktiivin hyväksyminen on erittäin tärkeää koko Euroopan unionille.
 • highly
  us
  It is a highly complex problem. Se on erittäin monitahoinen ongelma. I am highly optimistic about this. Olen erittäin optimistinen tämän asian suhteen. This is a highly significant point. . (EN) Tämä on erittäin tärkeä asia.
 • in parts
 • positively
  us
  He approached the interview positivelyI will positively be there at 8 a.mI had a positively wonderful time
 • pure
  us
  The intention is political, purely and simply political. Tarkoitukset ovat poliittiset, erittäin poliittiset. This is therefore not a purely economic matter, but a profoundly emotive issue too. Siksi tämä ei ole pelkästään taloudellinen vaan myös erittäin tunnepitoinen kysymys. This is not a political issue, colleagues: it is purely humanitarian and it is very urgent. Tämä ei ole poliittinen asia, hyvät kollegat: tämä on puhtaasti humanitaarinen ja erittäin kiireellinen asia.
 • royallyUnless it was decreed royally, it never got done.He will be royally annoyed if you change his work.

Esimerkit

 • Miehemme pärjäsi erittäin hyvin.
 • Tavara jaoteltiin erittäin.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja