TietovisatVaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmatBlogitNauris.fiReseptit

Sanan erityinen käännös suomi-englanti

 • specific
  us
  It has a specific social role. Sillä on erityinen yhteiskunnallinen tehtävä. This is a very specific situation. Kyseessä on hyvin erityinen tilanne. We therefore face a clear and specific challenge. Meillä on siis selkeä ja aivan erityinen haaste.
 • particular
  us
  One particular subject was Kaesong. Kaesong oli aivan erityinen aihe. This particular initiative has been overtaken. Tämä erityinen aloite on jo vanhentunut. I understand that this is a particular problem. Tämä on ymmärtääkseni ollut erityinen ongelma.
 • special
  us
  This was a very special event. Se oli hyvin erityinen tapahtuma. It is a special place for many people. Se on monille ihmisille erityinen paikka. So it is a special place for Mr Saakashvili. Strasbourg on siis presidentti Saakašvilille aivan erityinen paikka.
 • dividual
 • apart
  us
  Consider the two propositions apart.to take a piece of machinery apart.A handful of examples apart, an English preposition precedes its complement.
 • differential
  us
  Another important point is the special and differential treatment of the developing countries. Tärkeä kohta on myös kehitysmaiden erityinen ja eriytetty kohtelu. differential characteristics
 • especial
  us
  Pay especial attention to chapter fivean especial hatred of catsacting with no especial goal
 • several
  us
  As several in this House have remarked, 2009 is a special year. Kuten monet täällä parlamentissa ovat maininneet, vuosi 2009 on erityinen vuosi. Would it not be good to have, as several colleagues here have already suggested, a directorate permanently dedicated to this? Eikö olisi hyvä perustaa, kuten useat kollegani ovat jo ehdottaneet, erityinen pysyvä osasto tätä varten? Several factors have contributed to this crisis, but one factor in particular is the failure to make the necessary switch in production at an early enough stage. Useat tekijät ovat olleet osasyynä kriisiin, mutta yksi erityinen syy on se, ettei tarvittavaa tuotantosuunnan muutosta ole tehty riittävän varhaisessa vaiheessa.

Sanan erityinen määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja