ReseptitTV-ohjelmatBlogitTietovisatHoroskooppiNauris.fiVaihtoautot

Sanan erityinen käännös suomi-englanti

 • specific
  us
  We therefore face a clear and specific challenge. Meillä on siis selkeä ja aivan erityinen haaste. A specific financial pledge is needed to achieve this. Sen saavuttamiseksi tarvitaan erityinen taloudellinen sitoumus. It has a specific social role. Sillä on erityinen yhteiskunnallinen tehtävä.
 • particular
  us
  One particular subject was Kaesong. Kaesong oli aivan erityinen aihe. This particular initiative has been overtaken. Tämä erityinen aloite on jo vanhentunut. I understand that this is a particular problem. Tämä on ymmärtääkseni ollut erityinen ongelma.
 • special
  us
  So it is a special place for Mr Saakashvili. Strasbourg on siis presidentti Saakašvilille aivan erityinen paikka. The EU-Russia relationship is indeed special and should stay special, but not unusually special. EU:n ja Venäjän suhde on kyllä erityinen, ja sen olisi pysyttävä erityisenä, mutta se ei ole epätavallisen erityinen. It is a special place for many people. Se on monille ihmisille erityinen paikka.
 • dividual

Sanan erityinen määritelmät

Katso myös

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja