ReseptitHoroskooppiViihdeTietovisatBlogitVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan esillä käännös suomi-englanti

 • display
  us
  It is an offence to display pictures of the Dalai Lama. Dalai Laman kuvia ei saa olla esillä. I would ask those displaying them to now take them down. Pyytäisin kaikkia niitä esillä pitäviä poistamaan ne. As from today, pictures of them will be displayed at the entrance to our Chamber. Tästä päivästä lähtien panttivankien kuvat ovat esillä istuntosalimme sisäänkäynnin luona.
 • exposedBut it has taken not a single step towards meeting those obligations, and that is why both the Turkish Government itself and the European Union's bodies are in an exposed position. Näiden velvoitteiden suhteen ei ole tapahtunut yhtään edistysaskelta. Tästä syystä Turkin hallitus, mutta myös Euroopan unionin toimielimet ovat esillä. exposed to light; exposed to waterThe film was not exposed to sufficient light
 • on
  us
  That question is raised very frequently. Se kysymys on esillä hyvin useasti. We must continue to make an issue of this. Meidän on pidettävä asia jatkuvasti esillä. It remains, and should remain, on the table. Se pysyy ja sen pitäisi pysyä esillä.
 • on displayIt is a fact that six Member States are smaller than the regions whose flags are on display today. Kuusi jäsenvaltiota on tosiasiassa kooltaan pienempiä kuin alueet, joiden liput ovat esillä tänään. The need for EU political leadership which was amply on display in Seattle in international trade affairs is now more acute than ever. EU:n poliittisen johtajuuden tarve, joka oli näkyvästi esillä Seattlessa kansainvälistä kauppaa koskevissa asioissa, on nyt akuutimpi kuin koskaan. Her first version displayed more consistency than the present resolution, which resembles a hotchpotch of positions, sprinkled with contradictions. Hänen ensimmäinen versionsa oli johdonmukaisempi kuin nyt esillä oleva päätöslauselma. Se on erilaisten kantojen kokoelma, joka sisältää jopa ristiriitaisuuksia.

Sanan esillä määritelmät

 • nähtävänä, nähtävissä, nähtävillä; niin, että voi nähdä
 • käsittelyn alaisena, nostettuna julkisuuteen

Esimerkit

 • Onko Suomen itsenäisyysjulistus esillä jossakin museossa?
 • Asia on esillä torstain palaverissä.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja