ReseptitBlogitHoroskooppiTV-ohjelmatNauris.fiTietovisatVaihtoautot

Sanan etsintä käännös suomi-englanti

 • search
  us
  What is in enough supply is search-and-rescue capacity. Etsintä- ja pelastuskapasiteettia on tarjolla riittävästi. The second is the systematic search for culprits and easy scapegoats. Toinen on järjestelmällinen syyllisten ja helppojen syntipukkien etsintä. This search for the roots of our identity does not mean creating divisions. Tämä oman identiteettimme juurien etsintä ei tarkoita jaottelua.
 • fish
  uk
  us
  Salmon is a fish.The Sun Mother created all the fishes of the world.The Sun Mother created all the fish of the world.
 • manhunt
  After the murderer escaped, there was a full-scale manhunt to catch him.
 • quest
  us
  I would say that, in a way, this was an institutional quest. Sanoisin jopa, että tämä on eräänlainen institutionaalinen etsintä. For that reason, we must call on the Council not to erode or water down the content of legislation in its quest for compromises. Siksi meidän on pyydettävä neuvostolta, että kompromissien etsintä ei vesitä sen käsiteltäväksi jätettyjä lainsäädäntöehdotuksia tai tee niistä moniselitteisiä. This quest for human bonds in an increasingly commercial society contains the seeds of resistance to the commercialisation of the world and of human relations. Tämä suhteiden etsintä yhä kaupallisemmassa yhteiskunnassa pitää sisällään maailman ja ihmissuhteiden kaupallistamista vastustavan siemenen.
 • sweep
  us
  to sweep a floor, the street, or a chimneyThe wind sweeps across the plainThe offended countess swept out of the ballroom
 • hunt
  us
  This should avoid competition being determined and thus distorted by differing rules and the ensuing hunt for the more favourable regulatory framework. Sen vuoksi olisi voitava estää, että kilpailua leimaavat hyvin erilaiset määräykset ja niistä johtuva edullisempien määräysten etsintä ja että kilpailu sen vuoksi vääristyy. State Wildlife Management areas often offer licensed hunters the opportunity to hunt on public landsHer uncle will go out and hunt for deer, now that it is open season

Sanan etsintä määritelmät

Esimerkit

 • Elonjääneiden etsinnät lopetettiin viikon kuluttua järistyksestä.

Katso myös

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja