ReseptitTietovisatTV-ohjelmatHoroskooppiBlogitVaihtoautotNauris.fi

Sanan että käännös suomi-englanti

 • that
  us
  I hope that it does just that! Toivon, että se voisi tehdä niin! I hope that you understand that. Toivon, että ymmärrätte tämän. The answer is: we must do that. Vastaan, että meidän on tehtävä se.
 • along the lines of
  We should ensure that we really make further progress along the lines of democratising the economy. Meidän pitäisi nähdä, että sitten me edistymme todellakin talouden demokratisoinnissa. People then start to think along the lines of: if the others were not here, there would be more for us. Tällöin ihmiset ajattelevat, että jos noita toisia ei olisi, meillä olisi enemmän. I am proud that my political group supports both proposals, mine and that of Mrs Gál, along the lines of a shared set of values. Olen ylpeä siitä, että poliittinen ryhmäni tukee yhteisen arvoperustan mukaisesti sekä jäsen Gálin ehdotusta että minun ehdotustani.
 • as the saying goes
  I am extremely concerned that we must learn to walk before we can run, as the saying goes. Olen erittäin huolissani siitä, että meidän on osattava kävellä, ennen kuin voimme juosta, kuten Tanskassa sanotaan. I regret that registration is not mandatory, but as the saying goes: 'Chi va piano va sano'. Pahoittelen, että rekisteröinti ei ole pakollista, mutta erään sanonnan mukaan "Chi va piano va sano" eli "Hiljaa hyvä tulee".
 • along of
 • in order that
  I am always trying new recipes, in order that I may become a better cook.
 • so that
  He must die so that others might liveHe tied a complex knot so that others would find it hard to undo

Synonyymit

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja