TietovisatReseptitBlogitNauris.fiHoroskooppiTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan evätä käännös suomi-englanti

 • withhold
  us
  We all hope, of course, that it does not come to the European Parliament withholding its aid to this instrument. Toivomme tietenkin kaikki, että Euroopan parlamentin ei tarvitse evätä siltä tukeaan. My understanding is that the Commission has the ability to withhold structural funds if Member States are not complying with EU legislation. Komissiolla on ymmärtääkseni valmiudet evätä rakennerahastot, jos jäsenvaltiot eivät noudata EU:n lainsäädäntöä.
 • decline
  us
  If the equality perspective is insufficiently clear or if the bodies that are to manage the funds do not have an equal representation of women and men, the applications should be declined. Jos tasa-arvonäkökohtia ei oteta tarpeeksi huomioon tai jos varojen hoidosta vastaavissa elimissä ei ole yhtä paljon naisia kuin miehiä, hakemuksia pitäisi evätä. The dollar has declined rapidly since 2001My health declined in winter
 • refuse
  us
  Now, as Mr Bourlanges has explained, we can give, refuse or postpone discharge. Nykyään voimme joko myöntää tai evätä vastuuvapauden taikka lykätä sen myöntämistä, kuten jäsen Bourlanges selvitti. If new policies are moved to the European level, money for them cannot be refused. Jos uusia toimia siirretään unionin tasolle, niiden rahoitusta ei voida evätä. Worse, according to Vlasto, the EU will be able to refuse ships access to our waters. Vielä huonompi asia on, että EU voi esittelijä Vlaston ehdotuksen mukaan evätä aluksilta pääsyn vesillemme.
 • To refuse to give something to somebody; to deny somebody something, take something away from somebo

Sanan evätä määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja