Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan fanaattinen käännös suomi-englanti

 • fanatic
  us
  I am not, of course, a free-market fanatic. En tietenkään ole vapaiden markkinoiden fanaattinen kannattaja. One reason is its Europhile fanaticism, and I can assure him that in 2009 UK Independence Party MEPs will return here in even greater numbers. Yksi syy siihen on puolueen fanaattinen EU:n ihannointi, ja voin vakuuttaa hänelle, että UKIP-puoluetta edustavat Euroopan parlamentin jäsenet palaavat tänne vielä aiempaakin suurempana joukkona. Our European integration model must be so strong that neither fanatical nationalism nor religious fanaticism can be a threat to peace and stability in Europe. Euroopan yhdentymismallimme on oltava niin vahva, etteivät fanaattinen kansallismielisyys tai uskonnollinen fanaattisuus voi uhata Euroopan rauhaa ja tasapainoa.
 • fanatical
  Our European integration model must be so strong that neither fanatical nationalism nor religious fanaticism can be a threat to peace and stability in Europe. Euroopan yhdentymismallimme on oltava niin vahva, etteivät fanaattinen kansallismielisyys tai uskonnollinen fanaattisuus voi uhata Euroopan rauhaa ja tasapainoa. This pathological, fanatical and obsessive 'anti-racist' mania is being used merely as a psychological lever in the process of colonising Europe and forcing its people into submission. "Rasisminvastainen" patologinen, fanaattinen ja pakkomielteenomainen kiihko on vain Euroopan kolonialismimenettelyn ja sen kansojen alistamisen psykologinen vipuvarsi. We should simply have the courage to state a few things more clearly and, without beating about the bush, to denounce first and foremost the fanatical totalitarianism of Islamic states. Meillä pitäisi yksinkertaisesti olla riittävästi rohkeutta todeta muutamia asioita selvemmin ja ennen kaikkea tuomita kiertelemättä ja kaartelematta islamistivaltioiden fanaattinen totalitarismi.
 • monomaniacal
 • religious
  us
  Our European integration model must be so strong that neither fanatical nationalism nor religious fanaticism can be a threat to peace and stability in Europe. Euroopan yhdentymismallimme on oltava niin vahva, etteivät fanaattinen kansallismielisyys tai uskonnollinen fanaattisuus voi uhata Euroopan rauhaa ja tasapainoa. It is the job of this court to rule on legal matters. We do not consider religious issues.I was much more religious as a teenager than I am now.
 • maniac

Katso myös

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja