VaihtoautotReseptitTietovisatTV-ohjelmatViihdeHoroskooppiBlogit

Sanan hälytys käännös suomi-englanti

 • alarm
  us
  It took 20 minutes of telephoning around the various services before any alarm was sounded. Kesti noin 20 minuuttia, että saatiin aikaan hälytys sen jälkeen, kun oli soiteltu moneen paikkaan. Who is to sound the alarm if in the future we are confronted with American agents who introduce a system of logging off? Kenen on määrä antaa hälytys, jos joudumme tulevaisuudessa vastakkain yhdysvaltalaisten agenttien kanssa, jotka ovat ottaneet käyttöön uloskirjautumiseen perustuvan järjestelmän? We do not know at what time the alarm will sound, but we should familiarise ourselves with the instructions and act on them when the alarm is sounded. Emme tiedä, milloin hälytys annetaan, mutta meidän pitäisi tutustua ohjeisiin ja toimia niiden mukaan, kun kuulemme hälytyksen.
 • alert
  us
  This communication is dated 25 November, but only today, nearly four weeks later, is there an early alert. Tiedonanto on päivätty 25. marraskuuta, mutta vasta nyt, lähes neljä viikkoa myöhemmin, on nopea hälytys annettu. The alert was given nearly three weeks after these oils were delivered. Hälytys annettiin melkein kolme viikkoa siitä, kun kyseessä olevat öljyt oli toimitettu. However, the SIS alert is a means of transmission of the European Arrest Warrant. SIS-hälytys on kuitenkin keino välittää eurooppalainen pidätysmääräys.
 • fire alarm
  In addition to satellite monitoring, we need the same kind of forest fire alarm and prevention system which has worked successfully for many years now in Finland, for example. Satelliittivalvonnan lisäksi tarvitaan samankaltaista metsäpalojen hälytys- ja torjuntajärjestelmää, joka esimerkiksi Suomessa on toiminut menestyksellisesti jo kymmeniä vuosia.

Sanan hälytys määritelmät

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja