BlogitTV-ohjelmatReseptitNauris.fiTietovisatVaihtoautotHoroskooppi

Sanan hämmentävä käännös suomi-englanti

 • baffling
  The whole thing has now got so baffling that one is tempted to call for a process of ‘better regulation of the better regulation process’ or for the impact of the impact assessment to be assessed. Koko tilanne on nyt niin hämmentävä, että tekisi mieli vaatia sääntelyn parantamista koskevan prosessin parempaa sääntelyä tai vaikutustenarvioinnin vaikutusten arviointia.
 • confusing
  I know this is slightly confusing, but it is a confusing directive! Tiedän, että tämä on hieman hämmentävää, mutta direktiivi on hämmentävä. It is complicated and confusing and also has many drawbacks. Tilanne on monitahoinen ja hämmentävä, ja siitä on monia haittoja. However, paragraph 13 is confusing and muddled and does not actually mean anything. Sen 13 kohta on kuitenkin hämmentävä ja sekava eikä oikeastaan tarkoita mitään.
 • baffled
 • befuddling
 • disconcerting
  us
  In response you said that just as much food is being distributed as before and then we have the disconcerting assessment that in fact 750 tonnes less are being distributed. Vastasitte, että elintarvikkeita toimitetaan yhtä paljon kuin ennenkin, ja sitten esitetäänkin hämmentävä arvio, että todellisuudessa elintarvikkeita toimitetaan 750 tonnia vähemmän. Even with a safety harness, losing ones grip that high up is disconcerting
 • disorienting
 • distracting
 • overwhelming
  us
 • perplexing
  This anti-democratic creed is quite simply perplexing. Tämä demokratian vastainen käsitys on yksinkertaisesti hämmentävä. The case of the Afghan journalist Mr Kambakhsh is even more perplexing, because he has been sentenced to death because of exercising his right to free access to information. Afganistanilaisen toimittajan Kambakhshin tapaus on erittäin hämmentävä, koska hänet on tuomittu kuolemaan siitä, että hän on käyttänyt oikeuttaan saada vapaasti tietoa. At this point it would be interesting to hear from Commissioner Lamy which LDC countries in particular are likely to export arms, as the title of this initiative is a bit perplexing. Tässä vaiheessa olisi mielenkiintoista kuulla komission jäsen Lamyn täsmentävän, mitkä vähiten kehittyneistä maista ovat todennäköisiä aseviejiä, sillä tämän aloitteen nimi on hieman hämmentävä.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja