HoroskooppiViihdeVaihtoautotReseptitTietovisatTV-ohjelmatBlogit

Sanan häpeä käännös suomi-englanti

 • shame
  us
  For the end of that game is oppression and shame, Koska leikistä jälkenä on vain sorto ja häpeä, I think that is a great shame. Mielestäni tämä on suuri häpeä. It is a shame on this House that we do so. On häpeä parlamentille, että teemme niin.
 • disgrace
  us
  Rightly so, because it is a disgrace! Aivan oikein niin, koska se on häpeä! It is a disgrace and we should say so! Se on häpeä, ja meidän pitäisi myös sanoa se ääneen. This is a disgrace for European agriculture. Tämä on häpeä unionin maanviljelylle.
 • abashment
 • embarrassmentHer appointment is an embarrassment for Britain. Hänen nimityksensä on häpeä Yhdistyneelle kuningaskunnalle. Racist urban youths are a social embarrassment but racist policemen are a major social hazard. Kaupunkien rasistiset nuoret ovat yhteiskunnan häpeä, mutta rasistiset poliisit ovat suuri yhteiskunnallinen vaara. Kevin, you are an embarrassment to this family.
 • ignominyThat era has been forever tainted by the illegal invasion of Iraq and the ignominy of Abu Ghraib, Guantanamo and the secret prisons. Aikakautta ovat ikuisesti tahranneet Irakin laiton miehittäminen sekä häpeä, joka on aiheutunut Abu Ghraibista, Guantánamosta ja salaisista vankiloista.
 • reproach
  us

Sanan häpeä määritelmät

 • huonommuuden tunteesta tai sopimattomasta teosta johtuva negatiivinen tunne

Esimerkit

 • Suomen jalkapallomaajoukkueen taso on kansallinen häpeä. (Jari Tervo

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja