BlogitReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatViihdeTietovisatVaihtoautot

Sanan hätä käännös suomi-englanti

 • distress
  us
  The distress of the masses is always the distress of the single person. Massojen hätä on aina yksittäisen ihmisen hätää. The human distress caused by the Haiti earthquake is on a massive scale: hundreds of thousands are dead or injured, and Port-au-Prince is almost completely destroyed. Haitin maanjäristyksen aiheuttama inhimillinen hätä on valtaisa: kuolleita ja loukkaantuneita on satojatuhansia, Port-au-Prince lähes täysin tuhoutunut. Every time we give the commitment to move closer to the citizens of Europe, we must remember that we are not there when they go through distressing or intensely emotional times. Olen sitä mieltä, ettemme voi aina, kun lupaudumme täällä lähentyä maanmiehiämme, sivuuttaa tosiasiaa, ettemme ole läsnä silloin, kun heillä on hätä tai kun he kohtaavat äärimmäisen vaikeita hetkiä.
 • emergency
  us
  There are emergency and disaster situations all around the world. Kaikkialla maailmassa on hätä- ja katastrofitilanteita. Africa, with its tragedies, will constitute the emergency of the coming decades. Murhenäytelmistä kärsivän Afrikan hätä jatkuu tulevina vuosikymmeninä. I am in favour of emergency 'ring' and suppressive vaccinations, and I say: let us do it right away. Kannatan välitöntä hätä- ja rengasrokotusta sekä ennalta ehkäisevää rokotusta.
 • hurry
  uk
  us
  Why is there such a hurry to create the new posts immediately, even though the actual budget is to be discussed in a few months' time? Mistä johtuu se hätä, että uudet virat on perustettava heti, vaikka varsinainen talousarvio käsitellään jo muutaman kuukauden kuluttua? Why are you in such a big hurry?There is no hurry on that paperwork
 • matter
  us
  vegetable matterHe always took some reading matter with him on the planeWhats the matter?;   state matters
 • tweak
  to tweak the noseIf we tweak the colors towards blue, it will look more naturala tweak of the nose

Sanan hätä määritelmät

 • tilanne jossa jonkun henki tai terveys on vakavassa vaarassa ja jossa tarvitaan viranomaisten tarjoamaa pelastuspalvelua tai poliisia

Esimerkit

 • Iso hätä vai pieni hätä?

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja