Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan haittapuoli käännös suomi-englanti

 • disadvantage
  The disadvantage of sustainability is that it is a very general concept that can also lack substance. Kestävän kehityksen haittapuoli on se, että se on hyvin yleisluontoinen käsite, josta voi puuttua substanssia. However, there is a major disadvantage which has been highlighted by the members who put these questions. On olemassa myös haittapuoli, johon kysymysten esittäjät oikeutetusti viittasivat. It has - as Mrs Haug said - the great disadvantage of only needing a qualified majority to become a reality. Sillä on - kuten rouva Haug totesi - se suuri haittapuoli, että se voidaan toteuttaa määräenemmistöllä.
 • con
  pros and consWere getting a loft con done next year.
 • downside
  us
  Whilst this constitutes an important step forward, there is also a downside, unfortunately. Vaikka kyseessä on tärkeä edistysaskel, asialla on ikävä kyllä myös haittapuoli. The downside of obtaining a higher rank is that far more work is expected.
 • drawback
  That is the drawback with this variation. Se on tämän vaihtoehdon haittapuoli. However, there is one very serious drawback in the report, which cannot be overlooked. Mietinnössä on kuitenkin yksi vakava haittapuoli, jota ei voida sivuuttaa. A major drawback, however, is the long list of exclusions, including photovoltaic panels. Suurin haittapuoli on kuitenkin poikkeustapauksien pitkä luettelo, mihin sisältyvät aurinkopaneelit.
 • snag
  Be careful not to snag your stockings on that concrete bench!The steamboat was snagged on the Mississippi River in 1862.We snagged for spoonbill from the eastern shore of the Mississippi River.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja