TV-ohjelmatReseptitVaihtoautotHoroskooppiNauris.fiTietovisatBlogit

Sanan hakija käännös suomi-englanti

 • applicant
  In some languages, the term 'beneficiary' crept in instead of 'applicant'. Ilmeisesti joihinkin kieliversioihin on livahtanyt termi " edunsaaja" termin " hakija" sijaan. First, it is open for the applicant and EFTA countries to take part in the programme. Ensiksi ohjelmaan osallistuminen on avointa hakija- ja EFTA-maille. There was a conflict of interest where the government was the programme manager and the applicant. Jos hallitus oli sekä ohjelman hoitaja että hakija, syntyi eturistiriita.
 • seeker
  Every asylum seeker should be dealt with separately, regardless of whether they are included on such a database or not. Jokainen turvapaikkahakemus on käsiteltävä erikseen riippumatta siitä, kuuluuko hakija tällaiseen rekisteriin vai ei. Nor do its obligations under the 1951 Geneva Convention apply until an asylum seeker is actually present on its territory. Toisaalta mitään vuonna 1951 tehdyn Geneven sopimuksen velvoitteita ei sovelleta, ennen kuin turvapaikan hakija on varsinaisesti maan alueella. Asylum seekers must be entitled to have their cases examined on the same basis, irrespective of which country they come from. Turvapaikanhakijalla on oltava oikeus tutkintaan riippumatta siitä, mistä maasta hakija on lähtöisin.
 • fetcher
 • retriever
 • aspirant
 • candidate
  us
  In the meantime, the candidate for the category A12 position was successful. Samaan aikaan palkkaluokkaan A12 löytyi pätevä hakija. He might well have got away scot-free as he was a poor candidate for political asylum. Hän saattoi hyvinkin päästä kuin koira veräjästä, sillä hän oli poliittisen turvapaikan hakija. The ruling stated that, given identical qualifications, it was an infringement of Community law for female candidates automatically to be given preference. Oli toimittu yhteisön lainsäädännön vastaisesti, kun naispuolinen hakija oli asetettu yhtäläisten edellytysten vallitessa automaattisesti etusijalle.
 • petitioner

Sanan hakija määritelmät

Katso myös

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja