TietovisatReseptitVaihtoautotHoroskooppiViihdeBlogitTV-ohjelmat

Sanan hakija käännös suomi-englanti

  • applicantIn some languages, the term 'beneficiary' crept in instead of 'applicant'. Ilmeisesti joihinkin kieliversioihin on livahtanyt termi " edunsaaja" termin " hakija" sijaan. First, it is open for the applicant and EFTA countries to take part in the programme. Ensiksi ohjelmaan osallistuminen on avointa hakija- ja EFTA-maille. There was a conflict of interest where the government was the programme manager and the applicant. Jos hallitus oli sekä ohjelman hoitaja että hakija, syntyi eturistiriita.
  • seekerEvery asylum seeker should be dealt with separately, regardless of whether they are included on such a database or not. Jokainen turvapaikkahakemus on käsiteltävä erikseen riippumatta siitä, kuuluuko hakija tällaiseen rekisteriin vai ei. Nor do its obligations under the 1951 Geneva Convention apply until an asylum seeker is actually present on its territory. Toisaalta mitään vuonna 1951 tehdyn Geneven sopimuksen velvoitteita ei sovelleta, ennen kuin turvapaikan hakija on varsinaisesti maan alueella. Asylum seekers must be entitled to have their cases examined on the same basis, irrespective of which country they come from. Turvapaikanhakijalla on oltava oikeus tutkintaan riippumatta siitä, mistä maasta hakija on lähtöisin.
  • fetcher
  • retriever

Sanan hakija määritelmät

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja