Jääkiekon MMTietovisatViihdeHoroskooppiTV-ohjelmatVaihtoautotReseptitBlogit

Sanan hallinta käännös suomi-englanti

 • masteryIt is unquestionably true that passive mastery of a language is far easier to achieve than active mastery. On kiistaton tosiasia, että kielen passiivinen hallinta on paljon yksinkertaisempaa kuin aktiivinen. The development of Algeria and better mastery of migration phenomena are unquestionably linked. Algerian kehitys ja siirtolaisilmiöiden parempi hallinta liittyvät kiistämättömästi toisiinsa. My answer is that mastery and exploitation of outer space is the key to success in the world of modern technology. Minun vastaukseni on, että ulkoavaruuden hallinta ja hyväksikäyttö on avain menestykseen nykyaikaisen teknologian maailmassa.
 • control
  us
  However, this issue is not about controlling airspace. Nyt esillä ei kuitenkaan ole ilmatilan hallinta. Control of the arms trade and improved media control are essential in this. Asekaupan hallinta ja tiedotusvälineiden parempi valvonta ovat tässä yhteydessä oleellisia asioita. There is double speak here, with EU control overturning principle. Se on kaksinaamaista, ja EU:n hallinta kumoaa periaatteen.
 • check
  us
  Of course, Member States are responsible for performing these checks, and the surveillance of and checks on territorial waters are therefore a matter of their competence. Rajavalvontatoimien täytäntöönpano kuuluu tietenkin jäsenvaltioille, ja siten aluevesienkin valvonta ja hallinta kuuluvat niille. I dont know if she will be there, but its worth a checkchecks and balances
 • command
  us
  Our own young people of Europe too should urgently realise that a good command of various languages is the best guarantee that they will learn to appreciate other cultures. Myös oman eurooppalaisen nuorisomme olisi nopeasti ymmärrettävä, että eri kielten hyvä hallinta on paras tae siitä, että he oppivat arvostamaan myös muita kulttuureja. I was given a command to cease shooting.to have command of an army
 • dominance
 • government
  uk
  us
 • management
  uk
  us
  Secondly, material management. Toisena asiana on raaka-aineiden hallinta. Community Eco-Management and Audit Scheme (EMAS) Yhteisön ympäristöasioiden hallinta- ja auditointijärjestelmä (EMAS) Assessment and management of flood risks (debate) Tulvariskien arviointi ja hallinta (keskustelu)
 • manager
  us
  a file manager; a task manager; Program Manager
 • possession
  us
  The car quickly became his most prized possession.I would gladly give all of my worldly possessions just to be able to do that.The car is in my possession.

Sanan hallinta määritelmät

 • hillintä, kontrolli
 • määräysvalta

Esimerkit

 • Kaupunki on vihollisen hallinnassa.
 • hermojen hallinta

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja