ReseptitTV-ohjelmatBlogitViihdeHoroskooppiTietovisatJääkiekon MMVaihtoautot

Sanan harhaanjohtava käännös suomi-englanti

 • misleadingThis is a misleading argument. Tämä on harhaanjohtava perustelu. Therefore, it can be misleading. Sen vuoksi se voi olla harhaanjohtava. Nothing could be more misleading. Tämä käsitys on äärimmäisen harhaanjohtava.
 • captious
 • deceptive
  us
  The parallel he has drawn is faulty and deceptive. Hänen esittämänsä vertaus on virheellinen ja harhaanjohtava. The report we are debating is misleading, biased and deceptive. Mietintö, josta keskustelemme, on harhaanjohtava, yksipuolinen ja petollinen. Nevertheless, this figure would be deceptive if I were not to give two additional figures, or make two additional comments. Tämä lukema olisi kuitenkin harhaanjohtava, ellen sanoisi lisäksi kahta lukua tai esittäisi vielä kahta kommenttia.
 • delusive
 • fallaciousThe second point is the fallacious allegation presented that the discharge amounts to sacking the Commission - a vote of censure. Toinen asia on se harhaanjohtava väite, että vastuuvapauden myöntämättä jättäminen merkitsee komission erottamista - ehdotusta epäluottamuslauseen antamisesta.
 • misnomer
  us
  It is a complete misnomer that this ship should be called Prestige. Laivan arvovaltainen nimi on täysin harhaanjohtava. An evaluation of all the data shows that the term 'globalisation' is a misnomer. Koko aineistoa koskeva arviointi osoittaa, että termi globalisaatio on harhaanjohtava. I would ask: why are you calling this a natural disaster, which I believe is a complete misnomer? Haluaisinkin kysyä: miksi kutsutte tätä onnettomuutta ympäristökatastrofiksi, sillä se on mielestäni täysin harhaanjohtava nimitys?
 • plausible
  us
  That argument is superficially plausible, but on closer inspection turns out to be specious, and nowhere is this more neatly demonstrated than in aviation policy. Pintapuolisesti tämä peruste vaikuttaa vakuuttavalta, mutta lähempi tarkastelu osoittaa sen olevan harhaanjohtava, ja erityisen hyvin tämä ilmenee juuri ilmailualan politiikassa. a plausible excusea plausible pretext; plausible manners; a plausible delusion

Sanan harhaanjohtava määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja