HoroskooppiViihdeVaihtoautotTietovisatBlogitTV-ohjelmatReseptit

Sanan hauska käännös suomi-englanti

 • fun
  us
  Working with you has been a lot of fun. Teidän kanssanne on ollut todella hauska tehdä töitä. Working with you has also been a lot of fun. Teidän kanssanne on ollut myös todella hauska tehdä töitä. Come on, it should be fun to have an experiment! Tulkaahan nyt, kokeilun pitäisi olla hauska!
 • funny
  us
  Yet that story was not and is not all that funny. Tarina ei ole kuitenkaan niin hauska. This is one of those Belgian jokes which is not funny. Tämä on belgialaisjuttu. Se ei ole hauska. When I went to the circus, I only found the clowns funny.
 • merry
  us
  We had a very merry ChristmasEveryone was merry at the partyThe play moved along at a merry pace
 • playfulActually, we are pretty playful in our romantic life.John is a playful fellow.A party hat is a playful conical hat people wear at parties.
 • entertaining
  us
 • good
  uk
  us
  Mr President, Commissioner Frattini, it is always good to see you. Arvoisa puhemies, on aina hauska nähdä komission jäsentä Frattinia. It is a nice example of wishful thinking, but it is too good to be true. Kyseessä on hauska esimerkki toiveajattelusta, mutta ehdotus on liian hyvä ollakseen totta. It was good to hear of the ambitions of the Swedish Presidency here today. Oli hauska kuulla puheenjohtajavaltio Ruotsin kertovan tavoitteista täällä tänään.
 • joke
  us
  This is one of those Belgian jokes which is not funny. Tämä on belgialaisjuttu. Se ei ole hauska. It was a joke!Your effort at cleaning your room is a joke.
 • nice
  us
  It is a nice example of wishful thinking, but it is too good to be true. Kyseessä on hauska esimerkki toiveajattelusta, mutta ehdotus on liian hyvä ollakseen totta. Nice to see that you can do some work, or at least others can do it on your behalf. On hauska huomata, että tekin pystytte saamaan aikaan jotain, tai ainakin muut voivat tehdä sen puolestanne. I do not say, it is very nice to see you, come and talk to me in front of the TV cameras for five minutes. En sano, että on hauska tavata, tulkaa keskustelemaan kanssani televisiokameroiden eteen viideksi minuutiksi.
 • pleasant
  us
  Usually, we have pleasant thoughts of islands, we like to go there - the sun, the warmth. Tavallisesti meillä on miellyttäviä ajatuksia saarista, niille on hauska matkustaa - on aurinkoa ja lämpöä. We had a pleasant walk around the townIt wasnt so hot outside, but pleasant enough to have lunch in the garden

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja