TV-ohjelmatVaihtoautotBlogitReseptitViihdeTietovisatHoroskooppi

Sanan hedelmällinen käännös suomi-englanti

 • fertile
  us
  This former fertile African model country is now in a state of chaos. Entisen Afrikan hedelmällinen mallimaa on nyt kaaostilassa. Tourism is basically small businesses and therefore a very fertile area for job creation. Matkailu on pohjimmiltaan pientä liiketoimintaa, ja siksi se on hedelmällinen ala työpaikkojen luomiselle. Poverty and injustice are fertile breeding grounds for terrorism. Köyhyys ja epäoikeudenmukaisuus ovat hedelmällinen maaperä terrorismille.
 • fruitful
  It was a fruitful political battle. Se oli hedelmällinen poliittinen keskustelu. The discussions we had were fruitful. Meidän käymämme keskustelu oli hedelmällinen. We hope that your visit will be fruitful and beneficial. Toivomme, että vierailustanne tulee hedelmällinen ja hyödyllinen.
 • productive
  I wish them a productive stay in Strasbourg.(1) Toivon, että heidän vierailunsa Strasbourgissa on hedelmällinen.(1) I am afraid that your role in the negotiations was not productive. Ikävä kyllä roolinne neuvotteluissa ei ollut hedelmällinen. It is a productive relationship and it is one that requires recognition by both sides from time to time. Se on hedelmällinen suhde, joka edellyttää ajoittaista tunnustusta kummaltakin osapuolelta.
 • prolific
  us

Sanan hedelmällinen määritelmät

 • joka tuottaa hyvin satoa

Esimerkit

 • hedelmällinen maaperä
 • Neuvottelut olivat hedelmälliset.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja