TV-ohjelmatReseptitBlogitVaihtoautotHoroskooppiNauris.fiTietovisat

Sanan helleaalto käännös suomi-englanti

  • heat wave
    This heat wave has furthermore led to a series of disasters, some of which are now recurrent, such as forest fires. Helleaalto johti lukuisiin katastrofeihin, joista osa on toistuvia, kuten metsäpalot. There is no doubt that the heat wave and the drought have contributed to this disaster, but heat is not a new phenomenon in the Mediterranean. Epäilemättä helleaalto ja kuivuus ovat osaltaan pahentaneet tilannetta, mutta kuumuus ei ole uusi ilmiö Välimeren alueella. This is all the more staggering in the case of a Mediterranean country where fires and drought are common occurrences, and which was going through its third heat wave since the beginning of the year. Tämä on erityisen järkyttävää siksi, että kyseessä on Välimeren maa, jossa tulipalot ja kuivuus ovat yleisiä ja jossa oli meneillään kolmas helleaalto vuoden alun jälkeen.
  • heatwave
    The 2003 heatwave claimed tens of thousands of lives. Vuoden 2003 helleaalto vaati kymmeniä tuhansia kuolonuhreja. The heatwave is not fate and its gruesome repercussions were not unavoidable. Helleaalto ei ole kohtalo, eivätkä sen karmaisevat seuraukset olleet väistämättömiä. The consequences of this heatwave for our countries and their populations have been appalling. Helleaalto on vaikuttanut ihmisiin ja alueisiin kauhealla tavalla.

Sanan helleaalto määritelmät

  • hyvin lämpimän ilmamassan siirtyminen maantieteelliselle alueelle, jolloin helleraja ylittyy useana vuorokautena

Katso myös

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja