Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan hengenvaarallinen käännös suomi-englanti

 • perilous
  us
 • extremely dangerous
 • life-threatening
  That is literally a life-threatening development. Tämä on kirjaimellisesti hengenvaarallinen käänne. A headache tablet is a blessing, but if you take 20 it becomes dangerous, even life-threatening. Päänsärkytabletista on suuri apu, mutta jos niitä ottaa 20, siitä tulee terveydelle vaarallinen ja jopa hengenvaarallinen. Eczema, disabling autism, cerebral palsy, diabetes, epilepsy and arthritis are all increasing, as well as life-threatening leukaemia and tumours – the list goes on and on. Ihottumat, autismi, CP-oireyhtymä, diabetes, epilepsia ja niveltulehdus yleistyvät, samoin hengenvaarallinen leukemia ja kasvaimet – luettelo on loputon.
 • dangerous
  uk
  us
  A headache tablet is a blessing, but if you take 20 it becomes dangerous, even life-threatening. Päänsärkytabletista on suuri apu, mutta jos niitä ottaa 20, siitä tulee terveydelle vaarallinen ja jopa hengenvaarallinen. This is a highly dangerous comparison which will only serve to make it extremely difficult for a solution to be found. Se on hengenvaarallinen vertaus, joka vain tekee ratkaisun löytämisestä äärimmäisen vaikeaa. Railway crossings without gates are highly dangerous
 • extremely
  us
  This is a highly dangerous comparison which will only serve to make it extremely difficult for a solution to be found. Se on hengenvaarallinen vertaus, joka vain tekee ratkaisun löytämisestä äärimmäisen vaikeaa. Let us be careful, for this is an extremely serious phenomenon which is damaging the whole of our society and destroying entire generations. We must fight against it. Täytyy ottaa huomioon, että puhumme erittäin vakavasta ilmiöstä, joka on hengenvaarallinen koko yhteiskunnallemme ja joka tuhoaa kokonaisia sukupolvia ja jota vastaan meidän täytyy taistella.

Sanan hengenvaarallinen määritelmät

 • sellainen, joka saattaa aiheuttaa kuoleman
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja