ViihdeTV-ohjelmatHoroskooppiVaihtoautotReseptitBlogitTietovisat

Sanan henkilökunta käännös suomi-englanti

 • personnel
  us
  Train drivers and other personnel must be properly trained. Veturinkuljettajat ja muu henkilökunta on koulutettava asianmukaisesti. We need to see how its personnel are selected. Meidän on saatava tietää, miten sen henkilökunta valitaan. All project personnel and Commission staff have been evacuated. Hankkeiden ja komission koko henkilökunta on evakuoitu.
 • staff
  us
  Was there any danger to the operators and the staff involved? Joutuivatko mukana olleet toimijat ja henkilökunta minkäänlaiseen vaaraan? Not only train drivers, but other staff, too, must be covered. Hyväksymisen piiriin on otettava veturinkuljettajien lisäksi myös muu henkilökunta. All project personnel and Commission staff have been evacuated. Hankkeiden ja komission koko henkilökunta on evakuoitu.
 • people
  uk
  us
  Aid to people in distress was no longer possible. Henkilökunta on kuitenkin pidetty edelleen paikan päällä. The technical people tell us that there was a technical problem. Tekninen henkilökunta ilmoittaa, että kyseessä oli tekninen ongelma. The staff is very committed, they believe in what they are doing, and what they are doing is rescuing young people. Henkilökunta on hyvin sitoutunutta, opettajat uskovat asiaansa ja pelastavat nuoria.

Sanan henkilökunta määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja