TietovisatViihdeBlogitVaihtoautotReseptitHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan henkilötiedot käännös suomi-englanti

  • detail
    us
    Buying products electronically without the payer's personal details being fully recorded should be a matter of course. Täytyy olla itsestään selvää, että tuotteiden ostaminen on mahdollista, ilman että henkilötiedot on kirjattava täydellisesti. The action of the Yahoo Internet portal that revealed Mr Shi Tao’s details to the court should also be investigated. Lisäksi olisi tutkittava Shi Taon henkilötiedot tuomioistuimelle paljastaneen Yahoon Internet-palvelimen toimia. It will allow the US to access the EU's databases containing travellers' personal details, taxation data and even criminal records. Näin Yhdysvallat pääsee käsiksi EU:n tietokantoihin, joissa ovat matkustajien henkilötiedot, verotustiedot ja jopa rikosrekisterit.
  • personal data
    Digital services and personal data are very important in Europe as well. Digitaaliset palvelut ja henkilötiedot ovat hyvin tärkeitä myös Euroopassa. In actual fact, we must assure ourselves that personal data are stringently protected. Itse asiassa meidän on vakuututtava siitä, että henkilötiedot suojataan tiukasti. Included in this are personal data on family and sex life, housing situation and religious affiliation. Tähän sisältyvät perhettä ja seksuaalielämää, asumistilannetta ja uskonnollista vakaumusta koskevat henkilötiedot.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja