TV-ohjelmatHoroskooppiTietovisatBlogitReseptitViihdeVaihtoautot

Sanan hieman käännös suomi-englanti

 • a littleThat means a little navel-gazing. Silloin on hieman tuijotettava omaan napaansa. Perhaps this is a little worrying. Se on ehkä hieman huolestuttavaa. Perhaps we need a little more time. Tarvitsisimme kenties hieman enemmän aikaa.
 • a bitThat means I simply have to be a bit better, a bit more efficient. Tämä tarkoittaa, että on yksinkertaisesti oltava hieman parempi, hieman tehokkaampi. Now try to be a bit constructive! Yrittäkää nyt olla hieman rakentavia! It seems a bit centralistic to me. Se vaikuttaa minusta hieman keskitetyltä.
 • little
  uk
  us
  That means a little navel-gazing. Silloin on hieman tuijotettava omaan napaansa. Perhaps this is a little worrying. Se on ehkä hieman huolestuttavaa. Perhaps we need a little more time. Tarvitsisimme kenties hieman enemmän aikaa.
 • little bitFor me, that is a little bit back-to-front. Minusta se on hieman nurinkurista. I can understand your approach a little bit. Voin ymmärtää hieman teidän lähestymistapaanne. Perhaps that would help us make a little bit of progress. Sen pitäisi olla viesti. Ehkä se voisi auttaa meitä edistymään hieman.
 • slightly
  us
  It was a slightly hectic month. Kuukausi oli hieman kiireinen. The reality is slightly different. Todellisuus on hieman erilainen. The Council cut this back slightly. Neuvosto vähensi määrää hieman.
 • tad
  us
  When Mr Tannock said that only humanitarian aid had arrived so far, that was a tad exaggerated. Kun jäsen Tannock sanoi, että toistaiseksi ainoastaan humanitaarinen apu on saapunut perille, hän liioitteli hieman. Could you lean the picture to the left just a tad more?

Sanan hieman määritelmät

Esimerkit

 • Saisinko hieman lisää.
 • Tänään meillä on tarjolla jotain hieman erikoisempaa.

Katso myös

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja