TV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppiTietovisatBlogitReseptitViihde

Sanan hienovarainen käännös suomi-englanti

 • delicate
  us
  The needs of security and freedom are in a delicate balance. Turvallisuuden ja vapauksien tarpeiden välillä on hienovarainen tasapaino. It is a delicate instrument that must be used in the best way. Se on hienovarainen väline, jota on käytettävä parhaalla mahdollisella tavalla. Those clothes are made from delicate lace.
 • discreet
  us
  There are possibilities for silent, almost discreet integration, but is that really what you want? Hiljainen, lähes hienovarainen yhdentyminen on mahdollista, mutta sitäkö te oikeasti haluatte? These societies need our support; they need our essential but discreet support and I stress the word 'discreet' for obvious historic and political reasons. Nämä yhteiskunnat tarvitsevat tukeamme; ne tarvitsevat olennaista mutta hienovaraista tukeamme, ja korostan sanaa "hienovarainen" ilmiselvistä historiallisista ja poliittisista syistä. On the Union’s side, however, we are more than discreet; I would even go so far as to say we are not present. Euroopan unioni puolestaan on enemmän kuin hienovarainen, ja sanoisin jopa, että emme ole läsnä.
 • nice
  us
  What is a nice person like you doing in a place like this?The soup is nice and hotChildren, play nice
 • subtle
  us
  This report, Mr President, is somewhat subtle. Arvoisa puhemies, tämä mietintö on jokseenkin hienovarainen. Could you explain this attitude, which corresponds perhaps to a particularly subtle strategy? Voisitteko selittää tätä asennetta, joka on ehkä samalla erityisen hienovarainen strategia? This is a subtle change but one which I consider to be important and which binds all MEPs to upholding the rights of all citizens. Tämä on hienovarainen mutta mielestäni tärkeä muutos, joka velvoittaa kaikki Euroopan parlamentin jäsenet vaalimaan kaikkien kansalaisten oikeuksia.
 • svelte
  us

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja