TietovisatReseptitBlogitVaihtoautotTV-ohjelmatViihdeHoroskooppi

Sanan hillitty käännös suomi-englanti

 • sober
  us
  Mr Medina Ortega's sober, precise and convincing report can only persuade us that this work will be undertaken in the interests of all. Herra Medina Ortegan hillitty, tarkka ja vakuuttava mietintö ei voi kuin vakuuttaa meidät siitä, että tämä työ on kaikkien edun mukainen. It took him hours to sober up.
 • temperate
  us
  temperate heata temperate climate.temperate in eating and drinking
 • composed
  us
 • controlled
  us
 • cool
  us
  Linen has made cool and breathable clothing for millenniaIf you have a reddish complexion, you should mainly wear cool colorsHis proposals had a cool reception
 • discreet
  us
  It was a praiseworthy initiative, but the campaign was discreet to say the least. Se oli kiitettävä aloite, mutta kampanja oli vähintäänkin hillitty. We believe that, rather than fixing our position in a political declaration, it would be more effective to undertake direct and discreet dialogue with the Algerian authorities. Mielestämme on tehokkaampaa aloittaa suora ja hillitty vuoropuhelu Algerian viranomaisten kanssa sen sijaan, että ilmoittaisimme kannastamme poliittisen julistuksen muodossa. With a discreet gesture, she reminded him to mind his manners.
 • restrained
  us
  Even here the Commission is very restrained and cautious. Tässäkin asiassa komission ehdotus on erittäin hillitty ja varovainen. Compared with the other battles you have had to endure in the Netherlands, the battle for the constitution was - if I may put it that way - a rather restrained one. Kun vertaan perustuslaista käymäänne taistelua muihin Alankomaissa kestämiinne taisteluihin, voin todeta, että se oli varsin hillitty, jos saan sanoa. He greeted her for the first time in three years with a restrained embrace
 • sedate
  us
 • subdued
  us
  He is subdued after the disagreement last nightThe colour scheme used for this room is subdued

Esimerkit

 • hillitty väri

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja