Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan hirviö käännös suomi-englanti

 • monster
  us
  Instead it has become a bureaucratic monster which is wrecking our economy. EU:sta on sen sijaan tullut taloutemme raunioittava byrokraattinen hirviö. The monster asked his creator to give him a female companion, if you remember. Ei sovi unohtaa, että tarinassa hirviö pakottaa luojaansa antamaan hänelle kumppanin. Organised crime is a multi-headed monster whose financial heart and lungs need to be ripped out. Järjestäytynyt rikollisuus on tuhatpäinen hirviö, jonka taloudellinen selkäranka on katkaistava.
 • beast
  us
  That is a beast of a stadium.The subwoofer that comes with this set of speakers is a beast.
 • ogre
  us
  I am not an ogre; I am not something from the past. En ole mikään hirviö enkä jäänne menneisyydestä. Because that alliance is fragile and what is the point in Europe being an economic giant if, like the ogre in the fable, it is now eating up its children? Tämä liitto on nimittäin helposti särkyvä, ja mitä järkeä on siinä, että Eurooppa on talouden jättiläinen, jos se tekee niin kuin tarinan hirviö ja syö omat lapsensa?
 • behemoth
  us
  A European equivalent would be a bureaucratic behemoth, unable to keep up with the dynamism and innovation of financial markets. Sen eurooppalainen vastine olisi byrokraattinen hirviö, joka ei pysyisi dynaamisten ja uudistuvien rahoitusmarkkinoiden vauhdissa.
 • gruesome
 • sasquatch
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja