HoroskooppiVaihtoautotBlogitReseptitTietovisatViihdeTV-ohjelmat

Sanan historia käännös suomi-englanti

 • history
  uk
  us
  Their history is our history, too. Heidän historiansa on myös meidän historiaamme. Our history is your history too. Meidän historiamme on myös teidän historiaanne. History ignored becomes history repeated. Unohdettu historia toistaa itseään.
 • ancient historyThree northern Greek provinces bear names with Macedonia in them, and it also plays a role in Greece’s ancient history. Kolmen pohjoiskreikkalaisen maakunnan nimeen sisältyy sana Makedonia, ja se esiintyy myös antiikin Kreikan historiassa. Anyone familiar with the more modern or more ancient history of the Holy Land knows that he who cast the first stone is impossible to find! Pyhän maan uudempaa tai vanhempaa historiaa tunteva tietää, ettei ensimmäisen kiven heittänyttä ole mahdollista löytää. Mass death from biological agents, or diseases like the plague, appear by contrast to be part of 'ancient history' or science fiction. Biologisten aineiden tai ruton kaltaisten tautien aiheuttamat joukkosurmat näyttävät sitä vastoin kuuluvan "muinaishistoriaan" tai tieteiskirjallisuuteen.
 • background
  us
  We respect its culture, its background, its history, its religion. Me kunnioitamme sen kulttuuria, sen menneisyyttä, sen historiaa, sen uskontoa. When we know our background and history, then we will also be able to build a sustainable future. Kun me tunnemme taustamme ja historiamme, silloin me voimme myös kestävästi rakentaa tulevaisuutta. Firstly, it is useful to point out the background to this proposal, which in fact came from the previous Commission and from my predecessor. Ensin kannattaa tuoda esiin tämän ehdotuksen historia. Ehdotuksenhan tekivät itse asiassa edellinen komissio ja edeltäjäni.
 • prehistory

Sanan historia määritelmät

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja