TietovisatReseptitNauris.fiBlogitVaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan huolellisesti käännös suomi-englanti

 • diligently
  We want the negotiations to be resolved speedily and diligently. Me haluamme, että neuvottelut viedään loppuun joutuisasti ja huolellisesti. Furthermore, that they will accordingly abide by the international principles of respect for human rights diligently and responsibly. Luotamme myös siihen, että viranomaiset noudattavat näin ollen ihmisoikeuksien kunnioittamisen kansainvälisiä periaatteita huolellisesti ja vastuullisesti.
 • carefully
  us
  We need to spend it carefully. Meidän on käytettävä niitä huolellisesti. We must examine this carefully. Meidän on tarkasteltava tätä huolellisesti. He has drafted it very carefully. Hän on laatinut sen hyvin huolellisesti.
 • meticulously
  Therefore the Rules have been complied with meticulously. Näin ollen työjärjestystä on noudatettu huolellisesti. I am pleased to hear that the Commissioner has responded so meticulously to it. Olen iloinen, että komission jäsen on vastannut siihen niin huolellisesti. But with the system that we have in force and which we apply very carefully and meticulously, we try to avoid these crises. Mutta käytössämme on järjestelmä, jota sovellamme hyvin huolellisesti ja tunnollisesti välttääksemme tuollaiset kriisit.
 • studiously
  Therefore, the agreements' objective of ensuring that the transfer of data is in line with European data protection standards must be studiously respected and defended. Tämän vuoksi on noudatettava huolellisesti ja puolustettava sopimuksen tavoitetta taata se, että tietojen siirto tapahtuu eurooppalaisten tietosuojastandardien mukaisesti.

Sanan huolellisesti määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja