TV-ohjelmatViihdeHoroskooppiBlogitVaihtoautotTietovisatReseptit

Sanan huolestuttava käännös suomi-englanti

 • worrisome
  us
  Since January, this has been the fourth such highly worrisome incident in Romania. Tammikuun jälkeen tämä on jo neljäs erittäin huolestuttava välikohtaus Romaniassa. The subject matter of this Green Paper is very important, as well as being deeply worrisome. Tämän vihreän kirjan aihe on erittäin tärkeä, mutta myös hyvin huolestuttava. The Commission thinks that this is another worrisome development in the framework of freedom of expression in China. Komissio katsoo, että tämä on taas yksi huolestuttava Kiinan sananvapauteen liittyvä kehityssuuntaus.
 • worryingThis is worrying, a very worrying crisis! Tämä on huolestuttava, hyvin huolestuttava kriisi! This is a very worrying trend. Tämä suuntaus on erittäin huolestuttava. This is a very worrying situation. Tilanne on erittäin huolestuttava.
 • alarmingThis was a depressing and alarming example. Tämä oli masentava ja huolestuttava esimerkki. The situation is very alarming. Tilanne on hyvin huolestuttava. We consider this to be an alarming and unacceptable way of proceeding. Tämä on meistä huolestuttava tapa edetä, eikä sitä voida hyväksyä.
 • anxious
  us
  This situation is extremely worrying, and we are anxious to show fishermen that we are fully behind them. Tilanne on äärimmäisen huolestuttava, ja haluamme todella osoittaa kalastajille, että tuemme heitä täysin. She was anxious to hear how her test results wereI could tell she was anxious as she was biting her nails
 • concerning
  us
  The situation in Syria is deeply concerning. Syyrian tilanne on erittäin huolestuttava.
 • confronting
 • distracting
 • distressingMr President, this is a truly distressing affair. Arvoisa puhemies, tämä on todella huolestuttava asia. It is a little distressing and I intend to pursue the matter. Se on hieman huolestuttava ja aion tutkia tätä asiaa. It is a very serious and distressing situation which does nobody any great credit. Tämä on erittäin vakava ja huolestuttava tilanne, joka ei ole kenenkään eduksi.
 • unsettlingThe possibility of intervention by private individuals - with interests often politically controlled - in the configuration and management of security policies is unsettling. Yksittäisten henkilöiden mahdollisuus puuttua - usein poliittisesti valvottujen etujen nimissä - turvallisuuspolitiikan määrittämiseen ja hallintoon on hyvin huolestuttava.

Sanan huolestuttava määritelmät

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja