Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan huolissaan käännös suomi-englanti

  • anxious
    us
    Thousands of Vivendi group employees are anxious. Tuhannet Vivendi-yhtymän työntekijät ovat huolissaan. Greek farmers in particular are anxious about their future. Etenkin Kreikan maanviljelijät ovat huolissaan tulevaisuudestaan. As soon as consumers are worried, anxious or afraid, we give them a label. Heti kun kuluttaja on huolissaan, ahdistunut ja pelästynyt, annamme häntä varten etiketin.
  • apprehensive
    Due to lack of experience, the new Member States in particular are apprehensive of using PPPs. Kokemuksen puutteen vuoksi erityisesti uudet jäsenvaltiot ovat huolissaan julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuuden käytöstä. It is therefore understandable that some people are apprehensive about the high-speed nature of modern times. Siksi on ymmärrettävää, että jotkut ihmiset ovat huolissaan nykyajan kehitysvauhdista. The Chernobyl disaster changed the public perception of nuclear energy, and many of those who live in the shadow of nuclear power plants are apprehensive about current levels of safety. Tsernobylin onnettomuus muutti kansalaisten mielikuvaa ydinvoimasta, ja monet niistä, jotka asuvat ydinvoimalaitosten varjossa, ovat huolissaan nykyisestä turvallisuustasosta.

Sanan huolissaan määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja