TV-ohjelmatVaihtoautotTietovisatViihdeBlogitHoroskooppiReseptit

Sanan huomaavainen käännös suomi-englanti

  • considerate
    He was considerate, courteous and thorough. Esittelijä oli huomaavainen, kohtelias ja perusteellinen. She was well-informed; she was committed; she was almost always happy; and she was considerate. Hän oli pätevä, innostunut ja lähes aina iloinen sekä huomaavainen. It was very considerate of you to give up your place for your friend.
  • thoughtful
    us
    He has taught me and has been an excellent colleague, very thoughtful, critical and precise. Hän on opettanut minua ja ollut erinomainen kollega, erittäin huomaavainen, kriittinen ja tarkka. I thank you, Mr President, for your role and the work you have done and would just like to join Mr Martens in saying that you are indeed a thoughtful, deeply committed and heartfelt European. Kiitän teitä, arvoisa puhemies, roolistanne ja tekemästänne työstä, ja haluaisin vain Martensin sanoin todeta, että olette todellakin huomaavainen, erittäin vannoutunut ja harras eurooppalainen. Most thoughtful people eventually solve the puzzle

Sanan huomaavainen määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja