BlogitTV-ohjelmatVaihtoautotReseptitTietovisatViihdeHoroskooppi

Sanan huutaa käännös suomi-englanti

 • cry
  us
  It is crying 'Mummy, mummy, Europe, help us!' Se huutaa "äiti, äiti, EU, auta meitä!" It is not peace, and it is premature to cry victory. Tämä ei ole rauha, ja on ennenaikaista huutaa, että voitto on saavutettu. It is now necessary, more than ever before, to send out a cry of alarm, a "democracy SOS' . On entistä välttämättömämpää huutaa apua, "SOS demokratian puolesta" .
 • shout
  us
  - (ES) Mr President, we ought to shout out 'good news! - (ES) Arvoisa puhemies, meidän pitäisi huutaa: "Hyviä uutisia! Equally you cannot with impunity shout 'fire' in a cinema. Aivan samoin ei elokuvateatterissa voi huutaa "tuli on irti" ilman että siitä seuraa rangaistus. Otherwise, we can shout as loud as we wish, but it would be like shouting for the forest. Mikäli näin ei tapahdu, voimme kyllä huutaa kovaa, mutta huutaisimme silloin metsään.
 • yell
  us
  He yelled directions to the party from the car.If I come home late again, my dad is gonna yell at me.
 • acclaim
 • bawl
 • call
  us
  Or will I be punished through the withdrawal of my daily subsistence allowance if I dare to call out 'referendum'? Vai rangaistaanko minua ottamalla minulta pois päiväraha, jos uskallan huutaa "kansanäänestys"? I should like to call on the President to grab this chance and to make use, where necessary, of the powers to issue directives granted to him. Haluaisin huutaa puheenjohtajalle: käyttäkää tämä tilaisuus hyväksenne ja käyttäkää tarpeen vaatiessa teille kuuluvaa oikeutta vahvistaa suuntaviivoja! Standing up and shouting 'I am calling for a moratorium on depleted uranium' is comical. Equally comical is to call on the Council to prepare an impact study. On huvittavaa nousta seisomaan ja huutaa: ”Vaadin köyhdytetyn uraanin käytön lopettamista”. yhtä huvittavaa on kehottaa neuvostoa laatimaan tutkimusta vaikutuksista.
 • cry out
 • scream
  us
  You can shout and you can scream slogans from the sky, but people will not invest unless they believe that there is a possibility to get a return. Voitte huutaa ja kailottaa iskulauseita taivaalta, mutta ihmiset eivät investoi, elleivät he usko, että se voi tuottaa voittoa. We had a real scream of a time at the beachHe almost hit a pole, the way he came screaming down the hill.

Sanan huutaa määritelmät

Esimerkit

 • Oletko vihainen minulle kun tuolla tavalla huudat?
 • Huusin vanhan sohvan.
 • Hän yritti huutaa apua, mutta kukaan ei kuullut häntä.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja