TietovisatVaihtoautotHoroskooppiBlogitReseptitTV-ohjelmatViihde

Sanan hyödyllinen käännös suomi-englanti

 • useful
  us
  A useful precedent has been set. Tämä on hyödyllinen ennakkotapaus. This has been a most useful debate. Keskustelu on ollut erittäin hyödyllinen. It will also be a very useful document. Se tulee myös olemaan hyvin hyödyllinen asiakirja.
 • advantageous
  We all know that the Blair House agreement was not very advantageous for us. Me kaikki tiedämme, että Blair House -sopimus ei ollut kovinkaan hyödyllinen. The EU-Canada comprehensive economic and trade agreement (CETA) could be very advantageous for both trading partners. EU:n ja Kanadan kattava talous- ja kauppasopimus (CETA) voisi olla hyvin hyödyllinen molemmille kauppakumppaneille. Secondly, we must look very carefully at the safeguarding measures and at how to construct them so that the agreement will, in fact, be advantageous to both sides, and not just to South Korea. Toiseksi meidän on oltava hyvin varovaisia suojatoimenpiteiden suhteen ja laadittava ne niin, että sopimus on tosiasiallisesti hyödyllinen kummallekin osapuolelle, ei ainoastaan Etelä-Korealle.
 • beneficial
  For Europe it is very beneficial. Euroopalle sopimus on erittäin hyödyllinen. The repair clause is beneficial to consumers. Korjauslauseke on kuluttajille hyödyllinen. I hope all parties involved find this beneficial. Toivon, että tapaaminen oli kaikkien osapuolten mielestä hyödyllinen.
 • expedient
  us
  To this extent, the letter from the six leaders was neither helpful nor in any way expedient in its timing or its content. Tässä mielessä kuuden päämiehen kirje ei ollut hyödyllinen eikä millään tavoin tarkoituksenmukainen sen enempää ajoitukseltaan kuin sisällöltäänkään. Most people, faced with a decision, will choose the most expedient option
 • helpful
  us
  Thank you, that was clear and helpful. Kiitos, tämä oli selkeä ja hyödyllinen puheenvuoro. It is an exceptionally helpful document. Se on poikkeuksellisen hyödyllinen asiakirja. The report is both helpful and encouraging. Mietintö on sekä hyödyllinen että kannustava.
 • favourable
  us
  Denmark ought to make use of this favourable position and complete the liberalisation, as has already happened in Sweden, for example. Tanskan pitää käyttää tämä hyödyllinen tilanne hyväkseen ja viedä vapauttaminen loppuun, kuten on tehty jo muun muassa Ruotsissa. The candidate wearing the business suite made a favourable impressionWe made quick progress, due to favourable winds
 • salutary
  However there is a salutary lesson in this process for Parliament. Tämä prosessi oli kuitenkin hyödyllinen opetus parlamentille. I think that is a salutary lesson to all of us and we need to hear and respond. Tämä on mielestäni hyödyllinen opetus meille kaikille, ja katson, että meidän on kuunneltava ja reagoitava. In this respect, is there not a salutary lesson to those of us who debate and legislate here? Eikö tässä asiassa olisi hyödyllinen oppimisen paikka niille meistä, jotka täällä keskustelevat ja säätävät lakeja?
 • utilitarian

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja