ViihdeVaihtoautotHoroskooppiBlogitTietovisatTV-ohjelmatReseptit

Sanan hyökkäys käännös suomi-englanti

 • assault
  us
  Terrorism is an assault on freedom and democracy. Terrorismi on hyökkäys vapautta ja demokratiaa vastaan. The Amsterdam EU Treaty is an assault on democracy. Amsterdamin perustamissopimus on hyökkäys demokratiaa kohtaan. It is also an assault on individual Member States' policies. Päätös on myös hyökkäys yksittäisten jäsenvaltioiden politiikkoja kohtaan.
 • attack
  us
  It is an attack on human rights. Kyseessä on hyökkäys ihmisoikeuksia vastaan. An attack on one country of the EU is an attack on us all. Hyökkäys yhtä EU-maata vastaan on hyökkäys meitä kaikkia vastaan. Terrorism is an attack on our values. Terrorismi on hyökkäys arvojamme vastaan.
 • aggressionIn their opinion, military aggression is the best instrument for protecting human rights. Heidän mielestään sotilaallinen hyökkäys on paras keino suojella ihmisoikeuksia. An end to the aggression and the inhumane blockade imposed on the population of the Gaza Strip! Gazan alueen asukkaisiin kohdistettu hyökkäys ja epäinhimillinen saarto on lopetettava. His meaning was that aggression against one Member State - in this case Estonia - represents aggression against the whole European Union. Hän tarkoitti sitä, että hyökkäys yhtä jäsenvaltiota - tässä tapauksessa Viroa - vastaan merkitsee hyökkäystä koko Euroopan unionia vastaan.
 • attempt
  us
  Each attempted assassination and each terrorist attack is a blow, not only for Algeria, but also for Europe. Jokainen attentaatti, jokainen terroristien hyökkäys on uusi shokki eikä vain Algerialle, vaan myös Euroopalle. Another threat already identified is cyber attacks and different attempts to attack and block via the Internet. Toisen uhan muodostavat jo tunnistetut tietoverkkohyökkäykset ja erilaiset hyökkäys- ja saartoyritykset Internetin kautta. It was an attack on the justice system, it was an attack on democracy and it was a deliberate attempt to undermine the Good Friday Agreement. Se oli hyökkäys oikeusjärjestelmää vastaan, se oli hyökkäys demokratiaa vastaan ja se oli tahallinen yritys heikentää rauhansopimusta.
 • breach
  us
  A clear breach is when the waves roll over the vessel without breaking. A clean breach is when everything on deck is swept away.breach of promiseThey breached the outer wall, but not the main one.
 • charge
  us
  The only thing I regret is that the charge was only made with horses, because what we needed was tanks. Ainoa asia, jota pahoittelen, on se, että hyökkäys suoritettiin hevosilla, kun siihen olisi tarvittu tankkeja! It was followed by a sweeping charge against human rights and personal freedoms in the ?U. Workers' rights and the right to a free state education and health service were cut back even further. Sitä seurasi raju ihmisoikeuksien ja henkilökohtaisten vapauksien vastainen hyökkäys EU:ssa. Työläisten oikeuksia ja oikeuksia maksuttomaan opetukseen ja terveydenhoitoon leikattiin entisestään.The charges levelled at the British Council are a link in the chain to which the cyber attacks against Estonia, the blockade of Polish food products and the radioactive attack in London also belong. British Counciliin kohdistetut syytteet ovat lenkkejä ketjussa, johon kuuluvat myös tietoverkkohyökkäykset Viroa vastaan, puolalaisten elintarvikkeiden saarto ja radioaktiivinen hyökkäys Lontoossa.
 • invasionIt is not enough to make every effort to stave off a military invasion of Iraq. Ei riitä, että sotilaallinen hyökkäys Irakiin pyritään estämään kaikin tavoin. They are now threatened with a full-scale invasion by a so-called Christian power, resulting in countless dead. Nyt heitä uhkaa ?kristillisen valtakunnan? todellinen hyökkäys, joka vaatii lukemattomia kuolonuhreja. It related to a warning of the impending Soviet invasion of Afghanistan, which then actually occurred a few months later. Päätöslauselma liittyi Neuvostoliiton tulevaan hyökkäykseen Afganistaniin. Hyökkäys tehtiinkin muutamaa kuukautta myöhemmin.
 • offense
  us
 • offensive
  us
  We also need to begin an offensive here. Meidän on myös aloitettava täältä hyökkäys. Commissioner, this offensive must be stopped in its tracks. Tämä hyökkäys, arvoisa komission jäsen, on saatava lujasti pysähtymään. One could see this immense offensive - there is no other way to describe it - by Nord Stream. Tämä Nord Streamin valtava hyökkäys - muuksi sitä ei voi kuvailla - todella näkyi.
 • onsetthe onset of schizophreniathe onset of puberty
 • onslaught
  us
  Imperialist infighting has been temporarily covered up in order to launch an even greater onslaught on workers' rights and freedoms, and to stage an increase in monopoly profits. Imperialistinen valtataistelu on kätketty väliaikaisesti, jotta voidaan aloittaa vieläkin laajempi hyökkäys työntekijöiden oikeuksia ja vapauksia vastaan ja panna toimeen monopolietujen laajentaminen. They opened the doors and prepared for the onslaught of holiday shoppers

Sanan hyökkäys määritelmät

 • toimi, jonka päämääränä on vastustajan tuhoaminen tai vahingoittaminen niin, että sen on mahdotonta jatkaa taistelua
 • jotain kohtaan esitetty vahva arvostelu

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja