BlogitViihdeVaihtoautotReseptitTV-ohjelmatHoroskooppiTietovisat

Sanan hyötyä käännös suomi-englanti

 • profit
  us
  All Member States can profit from this equally. Kaikki jäsenvaltiot voivat hyötyä siitä yhtä lailla. And what does it profit anyone to fish our waters out? Mitä hyötyä kenellekään on siitä, että vesialueemme kalastetaan tyhjiksi? Short-term profit must not be the main motive, as is the case here. Etusijalle ei saa asettaa lyhytaikaista hyötyä, kuten tilanne on tässä tapauksessa!
 • benefit
  us
  It will have multiple benefits. Tukivirastosta on monenlaista hyötyä. It will also especially benefit SMEs. Tästä on erityisesti hyötyä myös pk-yrityksille. I cannot see how consumers will benefit. En ymmärrä, kuinka kuluttajat voisivat hyötyä niistä.
 • gain
  us
  Estonia cannot look only to financial gain in Europe. Viro ei voi tavoitella Euroopasta ainoastaan taloudellista hyötyä. There is no gain in delaying the decision. Päätöksen siirtämisestä ei ole mitään hyötyä. All parties stand to gain by such an approach. Kaikilla osapuolilla on mahdollisuus hyötyä tällaisesta toimintavasta.

Sanan hyötyä määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja