BlogitViihdeHoroskooppiReseptitTietovisatVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan hyötyä käännös suomi-englanti

 • profit
  us
  Short-term profit must not be the main motive, as is the case here. Etusijalle ei saa asettaa lyhytaikaista hyötyä, kuten tilanne on tässä tapauksessa! All Member States can profit from this equally. Kaikki jäsenvaltiot voivat hyötyä siitä yhtä lailla. And what does it profit anyone to fish our waters out? Mitä hyötyä kenellekään on siitä, että vesialueemme kalastetaan tyhjiksi?
 • benefit
  us
  These programmes benefit today’s Europe and will benefit future generations. Näistä ohjelmista on hyötyä Euroopalle nyt ja niistä on hyötyä myös tuleville sukupolville. It will have multiple benefits. Tukivirastosta on monenlaista hyötyä. Gender equality does not only benefit women; it also benefits men. Sukupuolten tasa-arvosta on hyötyä paitsi naisille myös miehille.
 • gain
  us
  Estonia cannot look only to financial gain in Europe. Viro ei voi tavoitella Euroopasta ainoastaan taloudellista hyötyä. There is no gain in delaying the decision. Päätöksen siirtämisestä ei ole mitään hyötyä. For the EU and Portugal I see more gains than losses with this binding objective. EU:n ja Portugalin kannalta tämä sitova tavoite tuottaa mielestäni enemmän hyötyä kuin haittaa.

Sanan hyötyä määritelmät

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja