TV-ohjelmatReseptitBlogitJääkiekon MMHoroskooppiVaihtoautotTietovisatViihde

Sanan hyvä käännös suomi-englanti

 • good
  uk
  us
  That is good, but it is not enough. Tämä on hyvä, mutta ei tarpeeksi hyvä. I would not say very good, but I would say good. En sanoisi, että todella hyvä, mutta hyvä. This is a very good image and a very good example! Se on erittäin hyvä kuva ja erittäin hyvä esimerkki!
 • bravoCongratulations and bravo, dear colleague. Onnittelut ja eläköön, hyvä kollegani. Mr President, I am only here to say bravo, Christine! Arvoisa puhemies, olen täällä vain sanoakseni, että hyvä Christine! "Bravo, Mr Fatuzzo," said Mrs Doyle, "this is why I am requesting that we make it possible to treat animals that cannot be treated at the moment because we cannot use medicines on them." "Hyvä, Fatuzzo," jäsen Doyle sanoi minulle, "juuri tästä syystä minä esitän, että aletaan hoitaa eläimiä, joita nyt ei voida hoitaa, koska niille ei voida antaa lääkkeitä."
 • dear
  us
  Dear Phillip, we will all miss you. Hyvä Phillip, me kaikki tulemme kaipaamaan sinua. Dear Commissioner, what a challenge! Hyvä komission jäsen, tämä on haaste! Congratulations and bravo, dear colleague. Onnittelut ja eläköön, hyvä kollegani.
 • fine
  us
  That is fine as far as it goes. Tuo on hyvä niin kauan kuin se käy. I believe it was fine as it was. Uskon, että kohta oli hyvä sellaisenaan. So it is fine that we have the G7. On ihan hyvä, että on olemassa G7-ryhmä.
 • able
  us
  It is always good to be able to start such a debate. On aina hyvä, että tällainen keskustelu voidaan käynnistää. That is the good news I am able to give the presidency. Tämä on se hyvä uutinen, joka minulla on kerrottavana neuvoston puheenjohtajamaalle. You will be able to speak when the time comes, Mr Tajani. Hyvä jäsen Tajani, saatte puheenvuoron, kun sen aika tulee.
 • goodness
  us
  Thank goodness that the war is over!
 • happy
  uk
  us
  I will be happy to do so, Mr Staes. Hyvä jäsen Staes, teen sen mielelläni. I shall be happy to enlighten you, Mrs Rühle. Hyvä jäsen Rühle, valaisen asiaa teille mielelläni. I am happy to follow that up positively, Mrs Zorba. Hyvä jäsen Zorba, noudatan mielelläni pyyntöänne.
 • hear, hearHearty congratulations are in order to Selma for her successful completion of the curriculum. / Hear, hear!
 • nice
  us
  A pertinent example of this is the Nice Summit. Nizzan huippukokous on hyvä ja järkyttävä esimerkki tästä. Is that a sort of 'nice cop, nasty cop' approach to Syria? Sovelletaanko Syyriaan eräänlaista "hyvä kyttä, paha kyttä" -lähestymistapaa? The occupation was bad in every way; only that song was nice. Miehitys oli kaikin tavoin paha asia, vain laulu oli hyvä.
 • plus
  us
  Two plus two equals four.A water molecule is made up of two hydrogen atoms plus one of oxygen.Ive won a holiday to France plus five hundred euros in spending money!
 • weal

Sanan hyvä määritelmät

 • harvinainen

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja