TietovisatReseptitBlogitHoroskooppiTV-ohjelmatVaihtoautotViihde

Sanan hyvä käännös suomi-englanti

 • good
  uk
  us
  I would not say very good, but I would say good. En sanoisi, että todella hyvä, mutta hyvä. This is a very good image and a very good example! Se on erittäin hyvä kuva ja erittäin hyvä esimerkki! It will be good for you, it will be good for us, it will be good for everyone! Se on hyvä teille, se on hyvä meille, se on hyvä kaikille!
 • bravo
  Congratulations and bravo, dear colleague. Onnittelut ja eläköön, hyvä kollegani. Mr President, I am only here to say bravo, Christine! Arvoisa puhemies, olen täällä vain sanoakseni, että hyvä Christine! "Bravo, Mr Fatuzzo," said Mrs Doyle, "this is why I am requesting that we make it possible to treat animals that cannot be treated at the moment because we cannot use medicines on them." "Hyvä, Fatuzzo," jäsen Doyle sanoi minulle, "juuri tästä syystä minä esitän, että aletaan hoitaa eläimiä, joita nyt ei voida hoitaa, koska niille ei voida antaa lääkkeitä."
 • dear
  us
  Dear Phillip, we will all miss you. Hyvä Phillip, me kaikki tulemme kaipaamaan sinua. Dear Commissioner, what a challenge! Hyvä komission jäsen, tämä on haaste! Congratulations and bravo, dear colleague. Onnittelut ja eläköön, hyvä kollegani.
 • fine
  us
  That is fine as far as it goes. Tuo on hyvä niin kauan kuin se käy. I believe it was fine as it was. Uskon, että kohta oli hyvä sellaisenaan. So it is fine that we have the G7. On ihan hyvä, että on olemassa G7-ryhmä.
 • able
  us
  It is always good to be able to start such a debate. On aina hyvä, että tällainen keskustelu voidaan käynnistää. That is the good news I am able to give the presidency. Tämä on se hyvä uutinen, joka minulla on kerrottavana neuvoston puheenjohtajamaalle. You will be able to speak when the time comes, Mr Tajani. Hyvä jäsen Tajani, saatte puheenvuoron, kun sen aika tulee.
 • goodness
  us
  Thank goodness that the war is over!
 • happy
  uk
  us
  I will be happy to do so, Mr Staes. Hyvä jäsen Staes, teen sen mielelläni. I shall be happy to enlighten you, Mrs Rühle. Hyvä jäsen Rühle, valaisen asiaa teille mielelläni. I am happy to follow that up positively, Mrs Zorba. Hyvä jäsen Zorba, noudatan mielelläni pyyntöänne.
 • hear, hear
  Hearty congratulations are in order to Selma for her successful completion of the curriculum. / Hear, hear!
 • nice
  us
  A pertinent example of this is the Nice Summit. Nizzan huippukokous on hyvä ja järkyttävä esimerkki tästä. As Mr Barón Crespo said just now, we want a "nice treaty" in Nice, which means a good treaty, not any old treaty. Ja kuten Enrique Barón Crespo äsken sanoi, me haluamme, että Nizzan tuloksena on nice treaty eli hyvä sopimus eikä mikä tahansa sopimus. It was a good constitution, but it then got thrown out and we were thrown back on the Treaty of Nice. Se oli hyvä perustuslaki, mutta sitten se heitettiin menemään ja me jäimme Nizzan sopimuksen armoille.
 • plus
  us
  Commissioner, Mr President, I have good news and bad news about the MEDIA Plus programme. Hyvä komission jäsen, arvoisa puhemies, minulla on tästä Media Plus -ohjelmasta kerrottavana hyviä ja huonoja uutisia. Two plus two equals four.A water molecule is made up of two hydrogen atoms plus one of oxygen.
 • weal

Sanan hyvä määritelmät

 • harvinainen
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja