Nauris.fiBlogitTV-ohjelmatReseptitHoroskooppiTietovisatVaihtoautot

Sanan hyvä käännös suomi-englanti

 • good
  uk
  us
  That is good, but it is not enough. Tämä on hyvä, mutta ei tarpeeksi hyvä. I would not say very good, but I would say good. En sanoisi, että todella hyvä, mutta hyvä. This is a very good image and a very good example! Se on erittäin hyvä kuva ja erittäin hyvä esimerkki!
 • bravo
  Congratulations and bravo, dear colleague. Onnittelut ja eläköön, hyvä kollegani. Mr President, I am only here to say bravo, Christine! Arvoisa puhemies, olen täällä vain sanoakseni, että hyvä Christine! "Bravo, Mr Fatuzzo," said Mrs Doyle, "this is why I am requesting that we make it possible to treat animals that cannot be treated at the moment because we cannot use medicines on them." "Hyvä, Fatuzzo," jäsen Doyle sanoi minulle, "juuri tästä syystä minä esitän, että aletaan hoitaa eläimiä, joita nyt ei voida hoitaa, koska niille ei voida antaa lääkkeitä."
 • dear
  us
  Dear Phillip, we will all miss you. Hyvä Phillip, me kaikki tulemme kaipaamaan sinua. Dear Commissioner, what a challenge! Hyvä komission jäsen, tämä on haaste! Congratulations and bravo, dear colleague. Onnittelut ja eläköön, hyvä kollegani.
 • fine
  us
  That is fine as far as it goes. Tuo on hyvä niin kauan kuin se käy. I believe it was fine as it was. Uskon, että kohta oli hyvä sellaisenaan. So it is fine that we have the G7. On ihan hyvä, että on olemassa G7-ryhmä.
 • goodness
  us
  Thank goodness that the war is over!
 • happy
  uk
  us
  I will be happy to do so, Mr Staes. Hyvä jäsen Staes, teen sen mielelläni. I shall be happy to enlighten you, Mrs Rühle. Hyvä jäsen Rühle, valaisen asiaa teille mielelläni. I am happy to follow that up positively, Mrs Zorba. Hyvä jäsen Zorba, noudatan mielelläni pyyntöänne.
 • hear, hear
  Hearty congratulations are in order to Selma for her successful completion of the curriculum. / Hear, hear!
 • plus
  us
  Two plus two equals four.A water molecule is made up of two hydrogen atoms plus one of oxygen.Ive won a holiday to France plus five hundred euros in spending money!
 • weal
 • adequate
  If the law is adequate, then it must be enforced. Jos laki on hyvä, sen täytäntöönpanosta on huolehdittava. Compliance requires adequate control which, in turn, requires proper monitoring. Noudattamiseen kuuluu asianmukainen valvonta, ja siihen kuuluu myös hyvä seuranta. The motion is good in that it indicates that adequate safety measures must be taken. On hyvä, että päätöslauselmassa huomautetaan, että on toteutettava asianmukaisia turvatoimia.
 • all right
  All right, now we can proceed with the business. Hyvä, nyt voimme palata esityslistaan. All right, then the English version is valid. Hyvä on, englanninkielinen toisinto on sitova. All right, that is clear, but we have to finish our list. Hyvä on, asia on selvä, mutta meidän on ensin käytävä esityslista loppuun.
 • broken
  us
  Mr Almunia - please - the Stability Pact is broken. Hyvä Joaquín Almunia, vakaussopimus on särkynyt. This is a good approach because this sector has not broken down: it is operating effectively. Tämä on hyvä lähestymistapa, koska selvitystoimiala ei ole kriisissä vaan toimii tehokkaasti. Thirdly, I welcome the requirement to destroy or remove the entire herd on farms where the disease has broken out. Kolmanneksi mielestäni on hyvä tavoite, että yrityksissä, joissa tauti on puhjennut, koko karja tuhotaan tai poistetaan.
 • bumping
 • chim
 • clean
  uk
  us
  A sound alternative would be to clean the ship' s sides mechanically. Laivojen kylkien mekaaninen puhdistaminen on hyvä vaihtoehto. We need to realize that a clean environment makes a region more attractive to inward investment. Meidän on myönnettävä, että hyvä ympäristö tekee alueesta houkuttelevamman yritysten perustamiselle. Clean water, functional sanitation and good hygiene are the foundations on which healthcare is built. Puhdas vesi, toimiva sanitaatio ja hyvä hygienia on pohjarakenne, jonka varaan terveydenhuolto rakennetaan.
 • okay
  us
  Mr President, Madam President-in-Office, ladies and gentlemen, the result is okay; it is even very good. Arvoisa puhemies, arvoisa neuvoston puheenjohtaja, hyvät kollegat, tulos on mukiinmenevä, jopa oikein hyvä. 'Okay, thank you, just let me get on with my work, I' m presenting my explanation of vote.' Vastasin äänelle: "Hyvä on, kiitos, mutta anna minun nyt tehdä töitä, minun pitää juuri antaa äänestysselitykseni." I believe that the Commission was right to say: okay, this is what Parliament and the Council wanted, they wanted to go as far as possible. Komissio oli nähdäkseni oikeassa todetessaan, että hyvä on, tätä parlamentti ja neuvosto halusivat, ja ne halusivat mennä mahdollisimman pitkälle.
 • well
  uk
  us
  Very well, that is your right. Hyvä on, te käytätte oikeuttanne. Well, Latvia is doing all that. Hyvä, Latvia tekee kaiken tämän. Very well, thank you, Mr Dupuis. Hyvä, kiitän teitä, parlamentin jäsen Dupuis.

Sanan hyvä määritelmät

 • harvinainen
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja