ReseptitBlogitTietovisatViihdeHoroskooppiTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan innostunut käännös suomi-englanti

 • enthusiastic
  us
  But I am less enthusiastic about formalising it ... En ole siis kovinkaan innostunut muodollisesta... When we had one into BSE, he was not so enthusiastic. Kun BSE-taudista tehtiin tutkimus, hän ei ollut yhtä innostunut. That is one aspect of the proposal I am not enthusiastic about. Tämä on esityksen se puoli, josta en ole innostunut.
 • excited
  us
  Perhaps he is excited about the next season at Ferrari, with Kimi Raikkonen driving for them. Ehkäpä hän on innostunut siitä, että Kimi Räikkönen ajaa ensi kaudella Ferrarilla. Mr President, I cannot tell you how excited I am to be here this evening to talk on behalf of the PPE-DE Group on this subject. Arvoisa puhemies, voin tuskin kertoa, kuinka innostunut olen voidessani tänään puhua täällä tästä aiheesta PPE-DE-ryhmän puolesta. He was very excited about his promotion.
 • into
  us
  When we had one into BSE, he was not so enthusiastic. Kun BSE-taudista tehtiin tutkimus, hän ei ollut yhtä innostunut. Being an enthusiastic parliamentarian he has often brought us into confrontation with the Commission and the Council, whether we wanted to or not. Hän on saattanut meidät usein jopa vastakkain neuvoston ja komission kanssa, olimmepa sitten aina sen kannalla tai emme, koska hän on niin innostunut parlamentarismin kannattaja. Mary danced into the house

Sanan innostunut määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja