ReseptitTV-ohjelmatViihdeTietovisatHoroskooppiVaihtoautotBlogit

Sanan irti käännös suomi-englanti

 • loose
  us
  In fact, all hell broke loose in some municipalities in my province. Muutamissa maani kunnissa oli todellakin piru irti. Mr President, Commissioner, every time we discuss tobacco in this Chamber all hell is let loose. Arvoisa puhemies, arvoisa komission jäsen, aina kun keskustelemme tupakasta täällä istuntosalissa, helvetti on irti. This wheelbarrow has a loose wheel.
 • away
  uk
  us
  We must get away from the artificial division between what is European and what is national. Meidän on päästävä irti teennäisestä jaosta eurooppalaiseen ja kansalliseen. The new Commission has already taken important steps to move away from the way it used to function. Uusi komissio on jo ryhtynyt merkittäviin toimiin päästäkseen irti vanhoista toimintamalleistaan. Let us get away once and for all from all the shilly-shallying and endless fine words that never turn into deeds. Meidän on lopultakin päästävä irti kaikista toistuvista epäröinneistä ja vailla tulevaisuutta olevista tunteisiin vetoavista puheista.
 • aweigh
 • clear
  us
  I believe that the break with totalitarianism must be clearly affirmed by every one of us. Katson, että meidän kaikkien on selkeästi sanouduttava irti totalitarismista. I believe that both sides need to change their spots and it is clear that both sides are ready to take a step forward. Minusta molempien osapuolien on päästävä irti luutuneista asenteistaan, ja on selvää, että molemmat ovat valmiita ottamaan askeleen eteenpäin. This has now become clear to the Commission and, following pressure from Parliament, it has now terminated all contracts with the firms. Komissio on nyt päässyt tästä selville ja parlamentin painostuksesta se on sanonut irti kaikki kyseisten yritysten kanssa tekemänsä sopimukset.
 • fair
  us
  Mondays child is fair of faceThere was once a knight who wooed a fair young maidones fair name
 • flying
  us
  a flying rumour
 • unleashedunleashed potential

Sanan irti määritelmät

Esimerkit

 • Otan iloa irti koko elämästäni.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja