Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan iskusana käännös suomi-englanti

 • buzzword
  us
  Now we have another buzzword: the European Union is no longer to regulate every detail of everything, but it is to concentrate primarily on the interoperability of systems. Nyt meillä on toinenkin iskusana: Euroopan unionin ei pidäkään enää säännellä pikkutarkasti kaikkea, vaan sen on keskityttävä ensisijaisesti järjestelmien yhteentoimivuuteen. Their salespeople know all the right buzzwords, but they can’t really help you solve your problems.
 • battle cry
 • catchphrase
 • catchword
  Secondly: regionalisation is another catchword which repeatedly gives rise to controversial debate. Toiseksi: alueellistuminen on toinen iskusana, joka herättää toistuvasti ristiriitaisia keskusteluja. Madam President, ladies and gentlemen, high quality meat products must no longer remain just a catchword. Arvoisa puhemies, hyvät parlamentin jäsenet, laatulihanvalmistus ei saa enää olla vain iskusana.
 • slogan
  us
  Democracy is not just a slogan, a trite word to attach to any idea of which we happen to approve. Demokratia ei ole pelkkä iskusana ja kulunut sana, joka voidaan liittää mihin tahansa ajatukseen, jonka satumme hyväksymään.
 • watchword
  us

Sanan iskusana määritelmät

 • sanoman ydin, liittyy esimerkisi mainostukseen tai propagandaan

Synonyymit

Katso myös

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja