ReseptitHoroskooppiBlogitVaihtoautotTietovisatTV-ohjelmatNauris.fi

Sanan iso-britannia käännös suomi-englanti

 • Great Britain
  So far only Great Britain and Denmark have ratified the Europol Convention and only Great Britain has ratified the Extradition Convention. Tähän asti ovat esimerkiksi vain Iso-Britannia ja Tanska ratifioineet Europol-sopimuksen, ja ainoastaan Iso-Britannia on ratifioinut luovuttamissopimuksen. Yes, Great Britain has made proposals since May. Kyllä, Iso-Britannia on tehnyt toukokuun jälkeen ehdotuksia. The export of MOX from Sellafield in Great Britain means that both Great Britain and the EU are involved in this problem. MOX-polttoaineen vienti Ison-Britannian Sellafieldistä aiheuttaa sen, että sekä Iso-Britannia että EU ovat osallisia tähän ongelmaan.
 • United Kingdom
  us
  The United Kingdom and Germany, for example, are among them. Esimerkiksi Iso-Britannia ja Saksa kuuluvat näihin maihin. I would remind her that the United Kingdom has caused much suffering to Belgian workers, since, in the 1980s, the British Leyland works was also relocated to the United Kingdom. Haluan muistuttaa, että belgialaiset työntekijät joutuivat kärsimään 1980-luvulla, kun Iso-Britannia vei British Leyland - tehtaansa takaisin Iso-Britanniaan. The United Kingdom has suffered from terrorism for over 30 years. Iso-Britannia on kärsinyt terrorismista yli 30 vuotta.
 • Kingdom of Great Britain
 • United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland

Sanan iso-britannia määritelmät

Synonyymit

Esimerkit

 • Ison-Britannian kolme maata ovat Englanti, Wales ja Skotlanti. Iso-Britannia ja Pohjois-Irlanti muodostavat Yhdistyneen kuningaskunnan, joka on Britannian virallinen nimi.
 • Ison-Britannian joukkue yleisurheilun MM-kisoissa.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja