TV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppiReseptitTietovisatBlogitNauris.fi

Sanan istuin käännös suomi-englanti

  • seat
    us
    The driver's seat on wheeled agricultural or forestry tractors (codified version) ( Pyörillä varustettujen maatalous- tai metsätraktoreiden kuljettajan istuin (kodifioitu toisinto) ( As I look up and see you all here - from down here there seem to be so many more of you than looking from seat 131 where I used to sit. Kun katson teitä ja näen teidät kaikki täällä, tuntuu, että teitä on paljon enemmän, kuin mitä näin paikalta 131, jossa istuin aikaisemmin. There are two hundred seats in this classroom
  • see
    us
    As I look up and see you all here - from down here there seem to be so many more of you than looking from seat 131 where I used to sit. Kun katson teitä ja näen teidät kaikki täällä, tuntuu, että teitä on paljon enemmän, kuin mitä näin paikalta 131, jossa istuin aikaisemmin. The Catholic community of faith and the Holy See have always rejected violence and sexual abuse, both on the basis of Christian values and of international treaties and obligations. Katolinen yhteisö ja Pyhä istuin ovat aina tuominneet väkivallan käytön ja seksuaalisen hyväksikäytön niin kristillisten arvojen kuin kansainvälisten sopimusten ja velvoitteidenkin perusteella. Now Ive seen it all!

Sanan istuin määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja