Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan itsekkyys käännös suomi-englanti

 • egoism
  Our weaknesses are nationalism, egoism, polarisation and protectionism. Heikkouksiamme ovat nationalismi, itsekkyys, jakautuminen ja protektionismi. Hate goes against the European ethos, and egoism, protectionism and nationalism are the greatest enemies of the Community of the European Union. Viha on eurooppalaisen ilmapiirin vastaista, ja itsekkyys, protektionismi ja nationalismi ovat Euroopan unionin yhteisön suurimpia vihollisia. All this shows that national posturing and egoism have prevented us from making really decisive progress in matters of war and peace. Kaikki tämä osoittaa, että kansallinen näkökulma ja itsekkyys ovat estäneet meitä saamasta aikaan todella ratkaisevaa kehitystä sodan ja rauhan asioissa.
 • selfishness
  Evidently, selfishness is king. Ilmeisesti itsekkyys on etusijalla. Aloofness and selfishness never lead anywhere. Välinpitämättömyys ja itsekkyys eivät koskaan johda mihinkään. This is a concrete situation where selfishness has already won. Tässä konkreettisessa tilanteessa itsekkyys on jo vienyt voiton.
 • selfhood
 • egotism
  This egotism damages European cooperation and, ultimately, also the European idea. Itsekkyys vahingoittaa eurooppalaista yhteistyötä ja loppujen lopuksi myös Euroopan unionin aatetta. Our national economies are closely intertwined - national egotisms will only intensify the crisis. Kansalliset taloutemme ovat läheisessä yhteydessä toisiinsa. Kansallinen itsekkyys vain vahvistaa kriisiä. As a German MEP, it saddened me greatly that national egotism was to become the hallmark of the German Presidency. Saksalaisena parlamentin jäsenenä olin hyvin järkyttynyt siitä, että Saksan puheenjohtajakauden tunnusmerkiksi kohosi kansallinen itsekkyys.
 • self-absorption
 • self-centeredness
 • self-interest
  This is serious because national self-interest has won the day. Se on huolestuttava, sillä kansallinen itsekkyys on vetänyt pisimmän korren. Is it driven by national interest or party-political considerations – in other words, by self-interest – or is one of its motives quite simply fear? Ohjaavatko sitä kansalliset etunäkökohdat tai puoluepoliittiset näkemykset – toisin sanoen itsekkyys – vai onko yhtenä vaikuttimena yksinkertaisesti pelko? If this happens and if national self-interest prevails, what will be the fate of the European spirit and of the historical idealism associated with European integration? Mitä Euroopan hengelle ja Euroopan yhdentymiseen liittyvälle historialliselle idealismille tapahtuu, jos tällainen jatkuu ja jos kansallinen itsekkyys vie voiton?
 • self-seeking

Sanan itsekkyys määritelmät

 • luonteenpiirre, joka sisältää keskittymisen omaan itseen muiden kustannuksella

Katso myös

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja