VaihtoautotViihdeBlogitHoroskooppiTV-ohjelmatTietovisatReseptit

Sanan itsenäinen käännös suomi-englanti

 • independent
  us
  It is an independent democratic state. Se on itsenäinen demokraattinen valtio. France is an independent and sovereign country. Ranska on itsenäinen ja suvereeni maa. The Italian parliament has just proven that it is independent. Italian parlamentti on juuri todistanut, että se on itsenäinen.
 • autonomous
  us
  What does autonomous mean in relation to NATO? Mitä tarkoittaa itsenäinen suhteessa NATOon? The European Union must play an active and autonomous role in supporting the peace process. Euroopan unionilla on oltava aktiivinen ja itsenäinen rooli rauhanprosessin tukemisessa. The identification committee works totally independently and autonomously. Valintalautakunta on riippumattomaton ja itsenäinen.
 • maverick
  us
  He made a maverick decision. She is such a maverick person
 • sovereign
  us
  Is the House sovereign or not? Onko parlamentti itsenäinen vai ei? Switzerland is a free and sovereign State. Sveitsihän on vapaa ja itsenäinen valtio. France is an independent and sovereign country. Ranska on itsenäinen ja suvereeni maa.
 • sui iuris

Sanan itsenäinen määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja