Nauris.fiTV-ohjelmatTietovisatHoroskooppiBlogitVaihtoautotReseptit

Sanan itsenäinen käännös suomi-englanti

 • independent
  us
  It is an independent democratic state. Se on itsenäinen demokraattinen valtio. The Italian parliament has just proven that it is independent. Italian parlamentti on juuri todistanut, että se on itsenäinen. France is an independent and sovereign country. Ranska on itsenäinen ja suvereeni maa.
 • autonomous
  us
  What does autonomous mean in relation to NATO? Mitä tarkoittaa itsenäinen suhteessa NATOon? The European Union must play an active and autonomous role in supporting the peace process. Euroopan unionilla on oltava aktiivinen ja itsenäinen rooli rauhanprosessin tukemisessa. The identification committee works totally independently and autonomously. Valintalautakunta on riippumattomaton ja itsenäinen.
 • maverick
  us
  He made a maverick decision. She is such a maverick person
 • sovereign
  us
  Is the House sovereign or not? Onko parlamentti itsenäinen vai ei? Switzerland is a free and sovereign State. Sveitsihän on vapaa ja itsenäinen valtio. It is a sovereign decision for Portugal precisely because it has to do with sovereign debt. Kyseessä on Portugalin itsenäinen päätös, koska kyseessä on valtionvelka.
 • sui iuris

Sanan itsenäinen määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja