BlogitTietovisatVaihtoautotViihdeReseptitHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan jälleenrakentaa käännös suomi-englanti

  • rebuild
    It is easier to ruin a country than to rebuild it. On helpompi tuhota valtio kuin jälleenrakentaa se. We will want to try to rebuild the former Yugoslavia. Haluamme yrittää jälleenrakentaa entisen Jugoslavian. The second point is to build, or rebuild, the basic state capacity. Toinen tehtävä on rakentaa tai jälleenrakentaa valtion perusvalmiudet.
  • reconstruct
    Mr President, it is true that the main problem is really how the area should be reconstructed and with what intentions. Arvoisa puhemies, on totta, että pääongelma on seuraava: kuinka Kosovo voidaan jälleenrakentaa ja miten pian. We do not have to reconstruct but rather to construct a country whose foundations and governance have never been strong. Tehtävämme ei ole vain jälleenrakentaa, vaan pikemminkin rakentaa alusta pitäen maa, jonka perusta ja hallinto eivät ole koskaan olleet vakaita. The parliament building was going to be reconstructed with European aid as a symbol of effective decision-making and good practice. Parlamenttirakennus aiottaisiin jälleenrakentaa eurooppalaisella tuella tehokkaan päätöksenteon ja hyvien toimintatapojen symboliksi.

Sanan jälleenrakentaa määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja