VaihtoautotTV-ohjelmatBlogitHoroskooppiTietovisatViihdeReseptit

Sanan jänis käännös suomi-englanti

 • hare
  us
  Their activities represent the hare, and our responses the tortoise. Järjestöjen toiminta etenee kuin jänis, kun taas meidän vastauksemme ovat yhtä nopeita kuin kilpikonna. Anyone wishing to make use of Member States' various cross-border procedures may well find that the horse has bolted, or as we say in Germany, the hare is already on the other side of the hill. Jäsenvaltioiden erilaisiin rajat ylittäviin menettelyihin turvautuva velkoja voi hyvinkin havaita, että maito on jo maassa, tai kuten me Saksassa sanomme, että jänis on jo kukkulan takana. a hare old man
 • leporineHis leporine ears perked up at the mention of dessert.
 • rabbit
  uk
  us
  I believe that we cannot stand before the Lisbon Treaty like a rabbit caught in headlights. Mielestäni emme voi seistä Lissabonin sopimuksen edessä kuin jänis ajovaloissa. This is the Year of the Rabbit in the Far East, so I hope European industry will run like a rabbit, taking advantage of what this agreement can offer it. Tämä on Kaukoidässä jäniksen vuosi, joten toivon EU:n talouden juoksevan kuin jänis ja hyödyntävän sitä, mitä tämä sopimus voi sille tarjota. You are not like a rabbit caught in the headlights, you are not waiting for Ireland, but are continuing the ratification process whilst approaching Ireland. Ette ole kuin ajovaloihin jäänyt jänis, ette odota Irlantia, vaan jatkatte ratifiointiprosessia samalla, kun lähestytte Irlantia.
 • stowaway

Sanan jänis määritelmät

 • suomalainen sukunimi

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja